חדשות

אחת ולתמיד | אברי גלעד מבהיר: מה דעתי על נתניהו?

איש התקשורת והמגיש אברי גלעד, מכחיש מכל וכל את הקשר שלו לטקסט שמופץ בימים האחרונים ברשתות החברתיות: "מתי תקום משטרת הסייבר שתמצא מי יצר את הטקסט העילג הזה"

איש התקשורת, אברי גלעד, מתייחס לפוסט שרץ בשמו בימים האחרונים ואומר כי מדובר בזיוף. בפוסט מופיעה תמונה ישנה של גלעד ולצידה דברי שבח על ראש הממשלה בנימין נתניהו. גלעד ניצל את ההודעה כדי לכתוב אחת ולתמיד את עמדתו על ראש הממשלה בנימין נתניהו.

גלעד, כאמור, הכחיש כל שר לטקסט וכתב: "הדבר הירוד הזה שרץ בקבוצות הוא זיוף מוחלט, כמו עוד פוסטים שכאילו כתבתי בזכות ביבי. אמנם מחמיא לי שמישהו חושב שאם יצטט אותי זה ישנה למישהו, אבל זה מרגיש גם כמו גניבת זהות פשוטה".

אברי גלעד זעם
אברי גלעד זעם| צילום: מתוך 'העולם הבוקר' רשת 13. ארכיון

גלעד ביקש להבהיר אחת ולתמיד את עמדתו לגבי נתניהו וכתב: "נבהיר: אני נגד המשך שלטונו של נתניהו, כל מה שתקראו שכאילו אמרתי ההיפך, זה זיוף. מתי תקום משטרת הסייבר שתמצא מי יצר את הטקסט העילג הזה ותנתק לו את האינטרנט?".

בפוסט המזוייף נכתב, בין היתר: "אברי גלעד כותב: כואב לי על ביבי, שנותן את החיים שלו למען מדינת ישראל. התקשורת פשוט צריכה להתבייש. לא מסוגלים להגיד דבר טוב אחד עליו. ביבי הוא המנהיג שלי, אני אוהב אותו ומעריץ אותו".

אברי גלעד: "הזיוף הזה מופץ בשמי לכל עבר"

זו אינה הפעם הראשונה בה גלעד נאלץ להכחיש טקסט שזוייף בשמו. לפני כשנה וחצי רץ ברשתות החברתיות טקסט נוסף עליו הוא לכאורה חתום, ובו נטען בין היתר כי החשדות נגד ראש הממשלה נתניהו הן שטויות לעומת ההישגים הגדולים אליהם הוא הוביל את מדינת ישראל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

18
נוחי
15.02.21

פעם היתה מדינת הונג קונג,המדינה הזאת היתה זייפנית מספר אחת בעולם,בארצות הברית עבדו מומחים על מצלמה שאז היא היתה המצלמה,אחרי 24 שעות המצלמה שוכפלה במאות אלפי מצלמות ונימכרה בשליש מחיר,על ביגוד ,וכל דבר המדינה הזאת קמה רק על זיופים,אז אברי אתה בחברה טובה כאשר מזיפים פוסטים שלך זה אומר שאתה מוערך אצל מי שמזייף אותם,

הצטרפו אלינו