נער גבעות נהרג בתאונה עצמית בסמוך לכוכב השחר, במהלך מרדף משטרתי. בשלב מסויים של הנסיעה הנהג איבד שליטה על הרכב וסטה ממסלול הנסיעה. 4 נערים נוספים נזקקו לטיפול רפואי.

נתנאל ילוז חובש איחוד הצלה מסר: "הענקנו סיוע ראשוני בזירת התאונה לפצועים בסיוע צוותי רפואה של צה"ל. כמו כן אחד מהשוהים ברכב נהרג ומותו נקבע בזירת האירוע עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

מתוך 'הגבעה האחרונה' זמן אמת (באדיבות כאן בהרצה)

ממד"א נמסר: "בשעה 12:12 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על רכב שהתהפך בכביש 449 באיזור בנימין. חובשים ופראמדיקים של מד"א קבעו את מותו של צעיר בן 19 והעניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח הדסה הר הצופים 4 פצועים: 2 במצב קל-בינוני ו-2 במצב קל עם חבלות בראש ובגפיים".

ממשטרת ישראל נמסר: "בעקבות דיווח שהתקבל במוקד המשטרה על יידוי אבנים מרכב ישראלי לעבר רכב פלסטיני בצומת מכמש, צוות בלשים שהיה בדרכו ובסמוך למקום זיהה את הרכב שיידה אבנים והורה לו לעצור. נהג הרכב פתח בנסיעה פרועה למרות הוראת השוטרים לעצור, המשיך במנוסה שרכב הבילוש בעקבותיו".

"בסמוך לצומת רימונים, התהפך הרכב וכתוצאה מההתהפכות 4 מנוסעי הרכב נפצעו באורח קל ופונו לבית החולים ובמקום נקבע מותו של נוסע (ע"י מד"א). נסיבות האירוע בבדיקה".