חדשות

לפיד פרסם ציוץ מביך, עורר סערה ותיקן

ציוץ מוטעה של יאיר לפיד על מצב התחלואה בעיר אלעד, עורר זעם בקרב גולשים חרדים ברשת טוויטר, מה שאילץ את לפיד לפרסם ציוץ הבהרה

לפיד פרסם ציוץ מביך, עורר סערה ותיקן
צילום: (צילום: גילי יערי\פלאש 90)

יו"ר מפלגת 'יש עתיד', יאיר לפיד, פרסם הבוקר (שני) ציוץ בו נטען כי למרות שהעיר אלעד מוגדרת "עיר אדומה", רחובות העיר מלאים בילדים שהולכים לבתי הספר.

לפיד כתב בחשבון הטוויטר שלו: "ווטצאפ שקיבלתי הבוקר מפארמדיק באמצע משמרת: אני עוד שניה אני מתפוצץ. עובד בקופת חולים באלעד, המקום האדום ביותר בארץ. הרחובות מלאים בילדים עם תיקים על הגב, בכל הגילאים, בדרך לבית ספר. הילדים שלי תקועים בבית כבר חודשים. ענת בבית עם כולם בזום מנסה לעבוד, פה כרגיל. המדינה איבדה שליטה".

יאיר לפיד ערוץ כנסת
יאיר לפיד ערוץ כנסת| צילום: יאיר לפיד. ארכיון (ערוץ הכנסת)

מה שלפיד לא ידע, הוא שעוד לפני שהציוץ פורסם, העיר אלעד הפכה לעיר ירוקה. מה שאילץ אותו לפרסם ציוץ מתוקן: "קיבלתי תיקון שאלעד הפכה הבוקר לעיר ירוקה. מברך את ראש העיר והתושבים".

הציוץ של לפיד עורר זעם רב בעיקר בקרב גולשים חרדים. מנחם כנן כתב: "ועכשיו לעובדות: 1. עיר מגוריי אלעד הפכה לירוקה. 2. הילדים שלי עדיין בזום כי בתי הספר שלהם לא נפתחו. גם הם תקועים חודשים בבית וגם הם מחכים בקוצר רוח לפתיחת המוסדות. בדיוק כמו כל הילדים בארץ. 3. לקחת קבוצה ספציפית ודרכה להסית נגד כל המגזר זה עוול. בדיוק כמו בפרשת בית שמש".

גולש אחר השיב בציניות: "מנחם, עזוב אותך עובדות מהשטח. הוא אומר לך שזו הודעת וואטסאפ מפורשת".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

34
23
אוראור
11.01.21

מישהו באמת ציפה מהנחש הארסי הזה למשהו א ח ר - או מה? והמבין יבין!