זקן רבני הציונות הדתית ומראשי אם ישיבות בני עקיבא בכפר הרא"ה, הרב אברהם צוקרמן (97), הביע תמיכה בבחירתו של הרב דוד סתיו לכהונת הרב הראשי לישראל.

אתמול (ב') הגיע הרב סתיו לביקור בביתו של הרב צוקרמן בכפר הרא"ה. גורם שנכח בפגישה סיפר כי הרב צוקרמן הרעיף על הרב סתיו ברכות ובירך אותו בחמימות שיזכה להיבחר לכהונת הרב הראשי לישראל.

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

מאוחר יותר כתב הרב מכתב ובו הוא מביע את תמיכתו במועמדותו של הרב סתיו לרבנות הראשית. "אני מאמין שלעת הזאת צריך תלמיד חכם בעל יכולת וכישורים להרים את קרנה של הרבנות הראשית לתפארת עם ישראל ותורתו", כתב הרב צוקרמן והוסיף כי למיטב הבנתו הרב סתיו ניחן בכישורים אלו.

"אני מתפלל יחד עם בית ישראל להצלחתו במשימה הכבדה הזו, והלוואי ואזכה ואוכל להשתתף במעמד הכתרתו כרב הראשי הבא לישראל", הוסיף הרב צוקרמן.