ממי אני צריך לבקש סליחה? מתוך פרויקט מיוחד של אתר סרוגים לעשרת ימי תשובה, בו שאלנו חברי כנסת, רבנים ואישי ציבור, מספר שאלות על סליחה אישית וציבורית – הזמר עקיבא תורג'מן אומר שאנחנו צריכים לבקש סליחה מהעמים סביבנו, "לוקחים את זה למקום לא נכון של גזענות".

"אני חושבת שאין מגזר אחד מתוכנו שלא מרגיש פגוע עד רמוס – כולל הציונות הדתית צריכים לעשות חשבון נפש ולבקש סליחה", אומרת גם הרבנית יפה גיסר.

צפו בפרומו:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

ממי אני צריך לבקש סליחה "פרומו לפרויקט הסליחות שילה מחר"

הפרויקט במלואו צפוי לעלות מחר באתר סרוגים, ומשתתפים בו ח"כ תהלה פרידמן, הרב חגי לונדין, ריקה רזאל, ח"כ אופיר סופר, הרבנית יפה גיסר, שלמה נאמן, הרב יששכר היימן, שירה אליצור (שירצור) ועקיבא תורג'מן.

"אני חושב שאנחנו צריכים לבקש סליחה מהעמים שסביבנו", אומר עקיבא כחלק מסרטון הסליחות, "מהמקום הזה שאנחנו לא מספיק מדיוקים עם עצמנו מה זה אומר: 'אתה בחרתנו מכל העמים'. לפעמים אנחנו לוקחים את זה למקום לא נכון של התנשאות וגזענות, ואני מרגיש שבעם ישראל 2020 יש הרבה גזענות".

עקיבא תורג'מן. צפו:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

tizerakiva