משטרת ישראל פתחה בחקירה פלילית בעקבות חתונת נכדו של האדמו"ר מבעלזא שנערכה אמש בירושלים בניגוד לתקנות הקורונה. ההחלטה על פתיחה בחקירה באה בהמשך לאכיפה מנהלית שבוצעה במקום ובתיאום עם הפרקליטות.
המשטרה מזכירה כי היא קיימה פגישות מקדימות עם מארגני החתונה במטרה למנוע הפרה של התקנות. לאחר שהפרו את התקנות, נרשמו קנסות במקום, בהם 4 קנסות בסך 5,000 ש״ח למארגנים, ובנוסף נפתחה במשטרה חקירה בגין עבירות רישוי.
עוד באותו נושא
כאילו אין קורונה: אלפים בבעלזא הפרו את ההנחיותחדשות סרוגים

הרב הראשי למשטרת ישראל, נצ"מ רמי ברכיהו קורא לציבור להקפיד הקפדה יתרה ביישומן של הוראות משרד הבריאות העוסקות בהצלת חיים ואמר: "כולנו מייחלים שהמגפה תסתיים ונחזור לשגרה המוכרת והברוכה".
מהמשטרה נמסר כי היא "רואה בחומרה הפרה כה בוטה של התקנות באופן המסכן את בריאות הציבור ותמשיך לאכוף את התקנות למען שלום הציבור ובריאותו".

WhatsApp Video 2020-08-05 at 21.32.40| צילום: החתונה בבעלזא (ניתן לשימוש ללא קרדיט)





תגובות
העיקר לבת של בת 15 נתנו דוח ברככבת לא יעשו להם כלום
עצרו וחקרו בני נוער בהתנתקות, רק כי הם כתומים הפסידו שנת לימודים וגם פגעו בהן מילולית ובדיקות מאד לא נעימות. גם אם על ידי שוטרות. איפה הייתם כולכם?
בעקבות ההסתה הארסית. רבני העדה החרדית לבעלזא בעקבות ההסתה הארסית. רבני העדה החרדית לבעלזא: "אשריכם גיבורי החיל" אנשי 'העדה החרדית' הפתיעו כששלחו חיזוק ותמיכה בבעלזא אל מול ההסתה הקשה שאותה חצר עוברת בימים אלו, בגלל חתונת נכד האדמו"ר שליט"א, חתונה שהתקיימה תחת קפסולות בדיוק כפי ההנחיות, בשונה בההפגנות ההמוניות בבלפור. (?) ... זה בושה גדולה לבד"ץ העדה כמש "עַד מָתַי לָעֵדָה הָרָעָה הַזֹּאת" וגו'... דהינו המכתב הזה בושה גדולה לבד"ץ העדה כמש "עַד מָתַי לָעֵדָה הָרָעָה הַזֹּאת" וגו'... למה רבני העדה החרדית יוצאים במכתב חיזוק היסטורי שפל כזה???? רק לחלל שם שמים ברבים???? בושה וחרפה בגדול!!! "אֵיךְ נָפְלוּ גִבּוֹרִים": הלב עולה על גדותיו לראות השטויות של מנהיגי העדה של היום. על מכתב כזה צריכים לבכות ולשבת שבעה מדין אבלות רח"ל. "עַד מָתַי