ביתר עילית נכנסה ליומה השני בסגר על העיר, מה שהביא גם היום (חמישי) לעומס כבד שכלל שיירה ארוכה של רכבים, ואילו האוטובוסים שנכנסו ללא כל קושי, לאחר שאספו נוסעים נאלצו לחזור על עקבותיהם והתושבים הורדו חזרה.

בעיר נשמעים קולות מתוסכלים של תושבים, מהתנהלות הרשויות ומביעים תמיהה על ההחלטה להטיל על המקום עוצר.

בישיבת חירום אתמול הוחלט על מאמץ פינוי מסיבי של חולים מהעיר ב-48 שעות הקרובות וסוכם על הקמת מלון ייעודי לחולים מביתר עילית, מלון ׳כינר׳, לאחר לפניות חוזרות ונשנות מצידו של ראש העיר מאיר רובינשטיין שהביאו לסיכום עם נציגי המל״ל, פיקוד העורף ומשרד הבריאות.

כזכור, אתמול בשעה 13:00 נכנס לתוקפו הסגר עליו החליטה הממשלה, שנדחה מ-8:00 לשעת הצהרים בכדי לאפשר לתושבים להתארגן.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

בנט בביתר עלית (ללא קרדיט)

רובינשטיין אמר כי "אני שמח שהרשויות מתעוררות. לצערי הסגר עדיין לא הוסר אבל נפעל בשילוב ידיים לפינוי החולים מהעיר", כשהמטרה מבחינתו היא להביא "לצמצום התחלואה בתקווה שהסגר יוסר מעלינו בקרוב".