מאבק הקורונה

ההגבלות נכנסות לתוקף: גני האירועים יסגרו מחר

משרד הבריאות הודיע על המגבלות החדשות שנכנסו היום לתוקף במסגרת המאבק בקורונה, בהם סגירת מועדונים וחדרי כושר והגבלת הנוכחות במסעדות. ממחר ב-8 בבוקר ייסגרו גני האירועים

(הגנים ייסגרו. אולם האירועים "האחוזה" במודיעין. (צילום: אתר האולם))

מאבק הקורונה נמשך: בעקבות החלטת הממשלה אמש ואישור החוק עוקף הכנסת, משרד הבריאות פרסם הערב (שלישי) הבהרה לגבי רשימת מגבלות הקורונה החדשות שנכנסו לתוקף במסגרת המאבק בהתפרצות החדשה של הנגיף.

לפי הודעת המשרד, החל מאתמול מספר המתפללים בבתי הכנסת הוגבל ל-20 במבנה, תוך הקפדה על הרחקה ועטיית מסכות, ובנוסף הוגבל מספר הנוסעים באוטובוסים ל-20. בהחלטה המקורית נקבע גם כי כל הנסיעות באוטובוסים יתבצעו עם חלונות פתוחים וללא מזגן, אך בעקבות ההתנגדות הציבורית הנרחבת משרד התחבורה הודיע הבוקר על ביטול ההחלטה.

היום נסגרו המועדונים והברים, ומסעדות הוגבלו לעד 20 סועדים בשטח סגור ועד 30 איש בשטח פתוח בשולחנות מרווחים. כמו כן נסגרו חדרי הכושר ובריכות השחייה, למעט אלו הפעילים במלונות או עבור ספורטאים מקצועיים. ממחר בשעה 8:00 תיכנס לתקופה סגירת האולמות וגני האירועים.

עוד נאמר כי מהיום אסורה פעילות מועדונים וברים בשטחי מלומות. במסעדות הפועלות בבתי המלון – תותר שהייתם של עד 20 איש בשטח סגור. מתן היתר לשימוש בחדרי האוכל ייעשה בהסכמת מנכ״ל משרד הבריאות ועל פי ההגבלות שיקבע.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2 תגובות
2
חייבים הסגר בדחיפות
07.07.20

מעל 1100 נדבקים ביום, 5% מהבדיקות. זה צונאמי מעל 1100 נדבקים ביום, 5% מהבדיקות. מתקרבים ל"צמרת" העולמית בקצב ההדבקה אין מנוס מסגר לשבועיים ורצוי כמה שיותר מהר אז התוצאות יהיו פחות חמורות מאשר אם ימתינו

הצטרפו אלינו