אחרי שכבש את הפלייליסט של גלגלצ עם סינגל הבכורה "נושם", ולאחר שיצר להיטים למיטב אמני בישראל, ביניהם: ריטה, חנן בן ארי, מירי מסיקה, שירי מימון ועוד. היוצר והזמר הסרוג אלנתן שלום, משיק כעת סינגל חדש.

'כמה מחשבות', הוא סינגל שני מתוך אלבום הבכורה שעתיד לצאת במהלך השנה. בשיר מדבר בגלוי ובאומץ על התהליך שהוא עובר עם עצמו שברירי שניות לפני שהאורות נדלקים.

"היה שלב שבו ויתרתי. שלב ארוך…מנהרה חשוכה חשוכה", סיפר אלנתן "אמרתי אני עם הבמה, אלנתן, פרונט זהו, סיימתי. אשב באולפן, ואת השופר שלי אניח בצד. אחרים יהיו לי לשופר. כאב כמו בד שנפרד מסירה קוצנית".

(מילים: שחר הדר ואלנתן שלום / לחן: אלנתן שלום / עיבוד והפקה מוזיקלית: אלנתן שלום וחיים ויס)

במשך שנה וחצי אלנתן החליט לשים בצד את המוזיקה האישית. "לא ניסיתי אפילו לעורר את הרצון הזה. תקופה שבה הכרתי את עצמי מזוויות שכנראה לא הייתי מכיר לעולם לו הייתי ממשיך עם כאש בקיר. לפעמים צריך לעצור, לפרק את כל השדים שלנו לגורמים. להיות שם. עבורנו".

ואז הגיע הטלפון ששינה את הכול , בו הוזמן להופיע עם שיריו. "דמעתי. אמרתי באהבה ברור. זה היה מבחינתי סימן. סימן כמו פעמון של מסעדה שמודיע שהמנה מוכנה. לכולנו יש זמני הבשלה מול הפחדים שלנו אנחנו לוקחים אותם כייסורי נפש ותהומות, כאשר הם כאן אך ורק לטובת חידוד האור שלנו בעולם והעצמתו".

"כולם בפנים יודעים שיש לכל אומן קשר מיוחד עם הבמה", מספר אלנתן "קשר שנע בין אהבה תהומית לבין פחד משתק, בין כאב עצום לריפוי עמוק, ריחוק תהומי וקירוב חם".

כזכור אלנתן נחשף לקהל לראשונה כאשר השתתף בעונה הרביעית של "דה וויס" שם ביצע לראשונה את השיר שהלחין לחנן בן ארי "אמא אם הייתי" ושם התגלו יכולותיו הווקאליות הנפלאות והיותו פרפורמר מצוין המצליח לרגש ולגעת בקהל בסגנונו המיוחד.

אלנתן, בן 32 נשוי ואב לשלוש, גר ביישוב כוכב השחר מעל בקעת הירדן. הוא מוזיקאי יוצר ומפיק. בשנים האחרונות עבד בעיקר על לחנים לאומנים מהשורה הראשונה: חנן בן ארי ( אמא אם הייתי), שירי מימון ( יש לי הכל, אחותי), ריטה (קחי לך, שיצא כדואט עם בתה משי), מירי מסיקה (שמור עליי, היד שלך היא בית, מתוך אלבומה האחרון), דוד ד'אור ( עד שנראה את האור) ובימים אלו עובד על חומרים שעתידים לצאת עם מיטב האמנים בישראל.

בימים אלו עובד על חומרים שעתידים לצאת כאלבום סולו שלו ובמקביל ממשיך לעבוד על חומרים עם האמנים המובילים במדינה ומבסס את עצמו כאחד מהיוצרים המסקרנים והמבטיחים. באלבום אחראי אלנתן לכתיבת כל הלחנים ואילו את הטקסטים כתב יחד עם יוצרים שונים, את העיבודים וההפקה המוזיקלית עשה יחד עם חיים וויס.