פיתרון למשבר הפוליטי?

68 ח"כים: ליברמן משנה כיוון ומציע מתווה חדש

יו"ר מפלגת ישראל ביתנו, חבר הכנסת אביגדור ליברמן, משנה כיוון וקורא להקמת ממשלת אחדות של הליכוד וכחול לבן בלי מפלגות אחרות

68 ח"כים: ליברמן משנה כיוון ומציע מתווה חדש
צילום: צילום: הדס פורוש, פלאש 90

משנה כיוון.

יו"ר מפלגת ישראל ביתנו, חבר הכנסת אביגדור ליברמן, משנה כיוון וקורא להקמת ממשלת אחדות של הליכוד וכחול לבן בלי מפלגות אחרות.

בראיון לרדיו 'כאן רק"ע', אמר ליברמן כי "המצב הוא מורכב, ואנחנו מקווים שביום ראשון כנסת חדשה תתחיל לעבוד באופן מלא. מבחיתנו הכי טוב זו ממשלת אחדות לאומית פריטטית. בכל מקרה, ברור לנו שאסור שנלך לבחירות חדשות".

בנוסף, בריאיון לערוץ 9 הציג ליברמן את המתווה שלו לממשלת החירום לפיו הליכוד וכחול לבן תהיינה החברות היחידות בה, וכל יתר המפלגות תומכות בה מבחוץ, ולא מבקשות בשלב הראשון תפקידים. לפי מתווה זה, הממשלה תורכב מ-68 מנדטים, 36 של הליכוד ו-32 של כחול לבן.

חבר הכנסת יבגני סובה ממפלגתו של ליברמן אמר דברים דומים בראיון לערוץ הכנסת: "אנחנו לקראת סוג של מיתון, משבר כלכלי, והמשבר הזה מחייב חשיבה מחודשת: חשיבה של ממשלת אחדות".

תגובות

37
37
הבולשביק ליברמן
12.03.20

בולשביק הזה מרגיש שזמנו עבר ולציבור נמאס ממנו בולשביק הזה מרגיש שזמנו עבר ולציבור נמאס ממנו

36
הסערה בדרך...
12.03.20

זאת ההוכחה - ליברמן משנה כיוון עם כיוון הרוח. חכו חכו, הסערה בדרך... צפו לאמירות סותרות באוטוסטרדה...

35
ליאור
12.03.20

צריך אישפוז כל שעה אומר משהו אחר חייב אשפוז דחוף לא מצליח עם עודה