יו"ר ישראל ביתנו ח"כ אביגדור ליברמן תוקף במפגש עם כלי התקשורת המגזריים את הרבנים הסרוגים, את נפתלי בנט ואת נתניהו.
על המגזר אמר ליברמן: "חרד"לים הפכו להיות יותר קיצוניים מהחרדים. אין קשר בין זבולון המר לסמוטריץ' והרב פרץ וכל החבורה. לא בהשכלה, לא באופקים ולא בגישה. דווקא בציונות הדתית, המצביעים שהיו נורא אינטליגנטים, הפכו לערב רב, וחבל, כי זה היה חלק מאד איכותי בפסיפס הלאומי."
על יו"ר הימין החדש נפתלי בנט: "שר הביטחון התאהב בהסדרה, מקודם דיבר על פרוטקשן לחמאס. לא יודע כמה בלונים היו שם אתמול שלשום. ואין תגובה".

רבני הציונות הדתית – דבר הזוי
גם את רבני הציונות הדתית תוקף ליברמן. על נשיא ישיבת הר המור, הרב צבי טאו אמר ליברמן: "כשאני מסתכל על הספר האחרון של הרב טאו איש רב זכויות ורב גדול, אבל זה דבר הזוי." גם על הרב אליעזר מלמד מהר ברכה: "ההתבטאויות, גישות ופסיקות של הרב מלמד – קשה לי לקבל את זה". על הרב שמואל אליהו הסתפק בביקורת מתונה: "הרב אליהו ואבא שלו זה שני עולמות שונים."
את המצב במגזר הוא מתאר: "כשהבת שלי הייתה בבני עקיבא בנוקדים זה היה ביחד, היום זה בנפרד. זו סטייה מהמסלול, להדביק את החרדים ולאמץ את הנורמות החרדיות."
ומה יש לו להגיד על ראש הממשלה: "לנתניהו אין קשר לימין, לא נלחם על יהודה ושמרון אלא על הישרדותו האישית."

מה דעתך בנושא?
34 תגובות
3 דיונים
ט
לא בהשכלה חחח אפשר לחשוב לליברמן יש משהו בקודקודו..
17:16 29.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טח
אכן ב"ה הציבור הציוני דתי רק מחקר ועולה מעלה מעלה בסיעתא דשמיא!!
17:15 29.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנט
ליברמן כלב בן כלב מושחד
06:07 29.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוטי
העם עם ליברמן.
10:14 21.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נפל האסימון
ליברמן השתול במטרה להרוס את מדינת ישראל האיש עבריין מושחת כל העדים נגדו איכשהו מתו ... כל מטרתו זה למכור המדינה ולעשות רצון פוטין. האיש נשוי בכאילו...הושתל שם ממזמן..מסכנה אשתו וילדיו עם אבא מרגל...
ליברמן השתול במטרה להרוס את מדינת ישראל האיש עבריין מושחת כל העדים נגדו איכשהו מתו ... כל מטרתו זה למכור המדינה ולעשות רצון פוטין. האיש נשוי בכאילו...הושתל שם ממזמן..מסכנה אשתו וילדיו עם אבא מרגל מושחת.
המשך 09:00 21.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורן
אולי צריך חיזוק למגזר? אולי הוא ידאג לנו? למה לא חשבנו על כך?
18:46 20.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איתן
חלאס עם המגזריות. ליברמן מילה זאת מילה.
18:45 20.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הילה
עצוב שהוא אומר זאת אבל דיי עם ההקצנה במגזר . יתכן מאוד שנצביע לליברמן לאור ההאכזבה מהמפלגות הדתיות שחושבות רק על עצמם ולא על הבוחרים שלהם.
18:44 20.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זיו
קצת שינוי מהקו סמוטריץ, בן גביר,
18:41 20.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חרדי
וגם אם הוא צודק החרדים העם הכי טוב לא כמו ליברמן ימך שמו
18:36 20.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר