חודש לאחר התאונה הקשה בה נספרו אשתו ציפי ובתו נעם ז"ל, אב המשפחה אפרים רימל שוחרר הבוקר מהמרכז הרפואי שערי צדק ועבר לשיקום בתל השומר. בנו איתי עדיין בטיפול נמרץ.
אפרים רימל נפגע בתאונת דרכים בצומת גבעת זאב במוצאי שבת לפני כחודש, בבית החולים מספרים: ,הוא הגיע במצב קשה עם פציעות רבות, טופל ביחידת הטראומה, ביחידה לטיפול נמרץ ובמחלקה הכירורגית ועבר מספר ניתוחים מורכבים שסייעו לשיפור במצבו."
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מנכ"ל שערי צדק פרופ' עופר מרין הגיע ללוות את אפרים בצאתו מבית החולים ואמר "אנחנו מאוד נרגשים היום לראות אותך אחרי התהליך המאוד מורכב שעברת. בטיפול בך היו מעורבים צוותים רבים ממחלקות רבות שנרתמו כולם להחלמתך וכולם היום שמחים לראות את ההתקדמות המדהימה שעשית. מהרגע הראשון ראינו את החוסן הנדיר שלך שיותר חזק מהכל ואנחנו בטוחים שאתה תתגבר על זה ומאחלים לך, לאיתי ולכל המשפחה רפואה שלמה".
אפרים רימל הודה לצוות הרפואי מיחידת הטראומה, מהיחידה לטיפול נמרץ והמחלקה הכירורגית על הטיפול המסור ואמר "אני מודה לכם על הטיפול הכל כך מסור באיתי ובי. אני משאיר לכם את איתי להמשך הטיפול ומתפלל שכמו שטיפלתם והצלחתם בטיפול בי ככה נצליח עם איתי".
בתקופה הקרובה ישוב אפרים לביקורת והמשך מעקב רפואי בשערי צדק. איתי בן ה 12 עדיין מאושפז ביחידה לטיפול נמרץ עם פגיעת ראש קשה עם שיפור קל מאוד.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אחת העם
הפיצו את הלינק
21:59 02.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי
רפואה שלימה לאפרים ולאיתי
12:40 02.01.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר