חדשות

"כפו עלינו בחירות, כדי שזה לא יחזור צריך לנצח בגדול"

כשחוק פיזור הכנסת עבר כבר בקריאה ראשונה, ראש הממשלה נתניהו הוציא סרטון בו הוא מאשים את כחול לבן: "עושים מבול של ספינים" בכחול לבן הגיבו: "תשמור קצת שקרים גם לקמפיין"

"כפו עלינו בחירות, כדי שזה לא יחזור צריך לנצח בגדול"
צילום: צילומסך

ראש הממשלה בנימין נתניהו מכריז בעצם שיצאנו לבחירות ומאשים את כחול לבן: "בשעות האחרונות כחול לבן עושים מבול של ספינים. הם רוצים להסתיר את העובדה שהם עשו הכל כדי להימנע מהקמת ממשלת אחדות לאומית רחבה שהייתה מספחת את בקעת הירדן, מחילה את הריבונות הישראלית על היישובים ביו״ש".

WhatsApp Video 2019-12-11 at 20.03.51
WhatsApp Video 2019-12-11 at 20.03.51

נתניהו הוסיף, "הם ניסו לעשות הכל כדי להקים ממשלת מיעוט עם תומכי הטרור איימן עודה ואחמד טיבי וגם בזה הם נכשלו. הם כפו עלינו בחירות חדשות. זה מיותר וכדי למנוע שזה יחזור על עצמו עוד פעם יש רק דבר אחד לעשות וזה לנצח ולנצח בגדול – וזה מה שנעשה".

בכחול לבן הגיבו בחריפות לדברים ואמרו: "נתניהו, תשמור קצת שקרים גם לקמפיין"

מוקדם יותר אמר יו"ר כחול לבן ח"כ בני גנץ: "ההקשר של השימוש בחוק החסינות יצא מפרופורציה. לפי מה שנראה כרגע, אנחנו הולכים היום למערכת בחירות שלישית בשל ניסיון של נתניהו להגיע לחסינות. נגד זה חייבים לקום. לא לכך כוונה החסינות לחברי הכנסת, אלא בכדי לאפשר להם לבצע את תפקידם. אנחנו נפעל בכנסת הזו אם תשרוד או בכנסת הבאה בכדי לבחון את הנושא הזה ולמצות את הטיפול בו. אין מקום לחסינות, וחוק החסינות בישראל צריך להיות מותאם ויש להשתמש בו עבור מה שהוא נועד"

תגובות

25
19
אילן
11.12.19

ביבי עוד מהר זה יגמר יהיה ראש ממשלה אחר גדעון סער רק תזהר מהנחשים שיש שם

1
ליאת דוידוביץ'
11.12.19

מערכת המשפט הקלוקלת איבדה את האימון שהיה בה. מערכת המשפט הקלוקלת איבדה את האימון שהיה בה. וכעת אביחי נדבליט, שי ניצן ודינה זילבר מתאמצים להפיל את נתניהו. אנחנו לא מוותרים על נתניהו, נתמוך בו עד סוף הדרך. (בני גנץ פוסל גם נתניהו, גם את החרדים וגם את סמוטריץ. שילך עם הערבים וליברמן)

2
דוד
12.12.19

הפרקליטות מעולם לא היה כאן ראש ממשלה כה מושחת , שקרן , תחכן , מסית , מפלג שפועל תוך הפרת אמונים ונאשם בלקיחת שוחד , וזאת אחרי אין ספור הנחות שקבל ממי שמינה כמפכ"ל המשטרה אלשיך וממי שמינה את היועץ המשפטי מנדלבליט , שעד היום לא פתח בחקירת הצוללת המצרית , המליוני הדולרים שביבי קבל מהבן דוד מילקובסקי , בעל חברה שהלקוח העקרי שלה [ אם לא היחידי ] הוא חברת טיסנקרופ יצרנית הצוללות , זה נראה כמו מסלול עוקף , או צינור להעברת שוחד , למה זה לא נחקר ? בכל מדינה עם יועץ משפטי ומפכ"ל חזקים זה היה קורה , פה זה לא קרה .... אז אם יש קונספרציה היא לא של שי ניצן או חואנטה של הפרקליטות היא של ביבי וסבבתו הקרובה שהשחיתו כל חלקה טובה ועדיין ממשיכים לנסות להרוס מה שאפשר על זה נאמר : "מהרסיך ומחרבייך ממך יצאו "

18
רינת
11.12.19

ביבי תומכת בך עד הסוף אתה ראש הממשלה ותהיה ראש ממשלה גם בבחירות השליליות עם ישראל אוהב אותך

1
מתנחל אבל ישר.
12.12.19

כיפה סרוגה מטמאים את עם ישראל בשחיתות ושפלות מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים ומשחיתים את עם הקודש בשפלות ובסחי של שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים.

17
שמעון לוי
11.12.19

נתניהו עוף לנו מהעיניים נתניהו נ מ א ס ת !!!!! איכס....

1
התמים
11.12.19

למגיב אלי אם מישהו נגד המשך שילטון נתניהו, ואפילו אם הוא שמאלן - לאחל לו שיתפוצץ בעזה ???? כך למדת מהוריך ? ממוריך ? ממי ? דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. כל אדם רשאי להחזיק בדעתו. זכותך לחלוק על אחרים. אבל למה השינאה הלוהטת הזו ? למה ההתלהמות ? למה הקללות ? תרגיע. הקבה לא יעניש אותך אם תנהג בכבוד בכל אדם.

2
אלי
11.12.19

תגובה אתה עוד שמאלני אחד שחושב שמבין משהו !!! אתה טיפש מטופש ואתה הוא זה שנמאס וכל החברים השמאלנים שלך על אם כן וחמתכם ביבי ימשיך להוביל ולדאוג למדינה כמו שאף אחד לא עשה לפניו ואתם התפוצצו בעז"ה