חדשות

סקר מנדטים: גוש הימין מתקרב ל- 61 בלי ליברמן

סקר מנדטים חדש מעלה כי גם בחירות שלישיות לא יפתרו את הפלונטר ויעניקו נצחון לאחד הצדדים. עם זאת, גוש הימין מתחזק ומתקרב ל- 61 מנדטים בלי ליברמן

סקר מנדטים: גוש הימין מתקרב ל- 61 בלי ליברמן
צילום: (צילום: מארק ישראל סאלם/ פלאש90)

סקר מנדטים חדש שמתפרסם הערב (חמישי) מעלה כי למרות שנראה שאנו בדרך לבחירות שלישיות תוך שנה, לא צפוי שינוי במפה הפוליטית וגם בעוד כארבעה חודשים לא יהיה פתרון לפלונטר הנוכחי.

על פי הסקר שנערך על ידי מכון 'מאגר מוחות' עבור תכניתו של ניסים משעל ברדיו 103FM שתשודר מחר, לו הבחירות היו מתקיימות היום לא היה שינוי כמעט במפת הגושים, נתון שמחדד את השאלה בדבר נחיצותן של בחירות נוספות. עם זאת, גוש הימין רושם התחזקות משמעותית ומתקרב ל- 61 מנדטים בלי אביגדור ליברמן.

על פי הסקר, לו הבחירות היו מתקיימות היום, הייתה מפת חלוקת המנדטים נראית כך: כחול לבן 34. הליכוד 32. הרשימה המשותפת 12. ש"ס 8. יהדות התורה 8. ליברמן 8. הימין החדש 6. המחנה הדמוקרטי 4. העבודה 4. איחוד הימין 4.

על פי החלוקה לגושים: גוש הימין בראשות בנימין נתניהו מגיע ל-58 מנדטים. גוש המרכז- שמאל- ערבים עם 54 מנדטים. ישראל ביתנו עם 8 מנדטים.

תגובות

81
57
איריס גבאי
18.12.19

ביבי ביבי בענק

56
ג'סי
05.12.19

פעם שעברה בנט/שקד התחילו עם דו ספרתי כמו שיאיר לפיד לא התחיל בזכות הטלויזיה, אלא בחוגי בית. צריך לרדת אל העם -כל יום 3 חוגי בית

1
מתנחל אבל ישר.
06.12.19

כיפה סרוגה מטמאים את עם ישראל בשחיתות ושפלות מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים ומשחיתים את עם הקודש בשפלות ובסחי של שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים.

2
שמאלן שפל
12.12.19

אתה שמאלן שפל ולא מתנחל תפסיק לטמא את האתר עם התגובה המטומטמת שלך

55
יקי
05.12.19

בלי עוצמה יהודית פרץ וסמוטריץ חוזרים הבייתה הפעם סמוטריץ יצטרך להתחנן לבן גביר שיתאחד איתו הרי ברור לכולם שבלי עוצמה יהודית הם לא נכנסים לכנסת . סומך על סמוטריץ והרב זלמן מלמד שהם ישווקו את זה כאילו האחדות חשובה להם ורק בשל האחדות הם מוכנים להתאחד הרי הם חייבים לשחק אותה שהם עושים הכל לשם שמים