סקר של מכון 'מאגר מוחות' שנערך עבור רדיו 103FM, מעלה כי לו הבחירות היו מתקיימות, הייתה מתקבלת תמונה זהה מבחינת הגושים והפלונטר הפוליטי היה נמשך.
על פי הסקר, מפלגת 'כחול לבן' היא המפלגה הגדולה ביותר עם 35 מנדטים. מפלגת 'הליכוד' מתחזקת מעט מהבחירות האחרונות ומקבלת 33 מנדטים.
עוד בסקר: הרשימה המשותפת היא המפלגה השלישית בגודלה עם 13 מנדטים. יהדות התורה שומרת על כוחה עם 8 מנדטים. ש"ס בראשות אריה דרעי מאבדת מנדט אחד ומקבלת 8 מנדטים.
מפלגת 'ישראל ביתנו' בראשות אביגדור ליברמן ממשיכה להיות לשון מאזניים עם 8 מנדטים. מפלגת 'הימין החדש' בראשות איילת שקד ונפתלי מקבלת 6 מנדטים.
מפלגות 'העבודה- גשר' ו'המחנה הדמוקרטי' על סף אחוז החסימה עם 4 מנדטים בלבד. גם בסקר הזה מפלגת 'הבית היהודי- האיחוד הלאומי' אינה עוברת את אחוז החסימה.
על פי חלוקה לפי גושים: גוש הימין- חרדים- 56 מנדטים. גוש השמאל- מרכז- ערבים: 56 מנדטים. ישראל ביתנו- 6 מנדטים.
בתרחיש בו גדעון סער היה עומד בראשות הליכוד, הייתה המפלגה מקבלת 28 מנדטים בלבד. עם זאת, בתרחיש כזה גוש הימין היה גדול יותר מאשר בתרחיש בו נתניהו בראשות הליכוד ומקבל 60 מנדטים.





תגובות
ביבי עומד לקבל 38 40 הפעם זה יעבוד לו יש הרבה אלמנטים שלנתניהו יש קלפים חזקים ובשבוע האחרון הוא יעלה חזק
כמה שטפו את המוח שלך ואתה שפוט של ביבי בחלומות שלך הוא יקבל 38 מנדטים. הגיע הזמן להחליף את ביבי מה שיותר מהר - ולתת לסער לנהל העניינים!!
כיפה סרוגה מטמאים את עם ישראל בשחיתות ושפלות מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים את עם הקודש בשפלות של שוחד מרמה והפרת אמונים...
מה אתה מדבר? ביבי לפחות 45 מנדטים אם לא יותר + יאיר והחברות שלו מהפוסיקט + שרה וחברים מבית החולים למשוגעים והנה סגרנו 61 קקקללללללל
כיפה סרוגה מטהרת את עם ישראל בענווה ושפלות כיפה סרוגה מטהרת את עם ישראל בענווה ושפלות
האירוניה אתם מבינים מנסה אומר שגוש הימין מגיע ל 60 מנדטים אם גדעון סער בראש הליכוד? זה אומר שבאופן וודאי היום יש מספר מנדטים של הליכוד בכחול לבן שחוזרים לגוש הימין במצב הזה. איזה יופי זה אירוניה
הב הב רפי! הייה שלום פלוטו!
אין מנהיגות אצל הסרוגים.הם ק-נועים .
סקר הזוי לא נצביע לגדעון סער אין סיכוי
סקר הזוי. חד משמעית לא נצביע לסער. סער העלוב עובר בין חברי ליכוד ולוחץ עליהם לגנוב קולות שביבי השיג ולחתום לו על הדחת ביבי עוד לפני בחירות. לא מסכימים שסער ישתמש בקולות שהצבענו לביבי