האדמו"ר האנטי ציוני מסאטמר, המתגורר בארה"ב מגיע הערב לישראל, ולצורך קבלת הפנים שתערוך לו החסידות ייחסמו בירושלים כבישים מרכזיים בעיקר בשכונת גאולה החרדית.

המשטרה משתפת פעולה עם מנהלי האירוע, ובעקבות כך היא מתכננת לחסום ולנתב תנועה לצירים חלופיים:
היום יום שני: החל מהשעה 20:00 – יחסם לתנועה הנתיב הימני ברחוב שרי ישראל, בין הצמתים יפו\שרי ישראל – שרי ישראל\מלכי ישראל. (התנועה תתאפשר בנתיב השמאלי בלבד, וצפויים במקום עומסי תנועה).
מחר (יום שלישי), החל מהשעה 16:00 ועד לשעות הערב המאוחרות, ייחסמו לתנועת רכבים הרחובות הבאים:-ברנדס.-מלכי ישראל – 2 הכיוונים.-שרי ישראל – 2 הכיוונים.-צומת שמגר\שרי ישראל.-צומת יפו\שרי ישראל.-לא תתאפשר הגעה ברכב לרחובות הסמוכים והמובילים לרחובות אלו.
צירים פתוחים: רחוב ירמיהו, שמגר, שז"ר – תחבורה ציבורית בלבד, שדרות בגין ושדרות רבין.
במשטרה אומרים: "עקב צפי לעומסי תנועה כבדים, אנו ממליצים לציבור לתכנן ולהקדים את נסיעתו בהתאם לשעות קיום האירוע, ולהשתמש באפליקציית ניווט. -אנו קוראים לציבור להישמע להוראות השוטרים ולהתאזר בסבלנות."
מה דעתך בנושא?
9 תגובות
2 דיונים
עכו"ם
איפה מירי? איפה ביבי? איפה דרעי? איפה אם תרצו? איפה גלעד ארדן? - הם נלחמים בקרן החדשה לישראל ובשוברים שתיקה שעושים מה שעושים למען חיזוקה של ישראל (לדעתם), אבל מקבלים...
איפה מירי? איפה ביבי? איפה דרעי? איפה אם תרצו? איפה גלעד ארדן? - הם נלחמים בקרן החדשה לישראל ובשוברים שתיקה שעושים מה שעושים למען חיזוקה של ישראל (לדעתם), אבל מקבלים בברכה וחוסמים רחובות בירושלים עבור מי שמצהיר כי הוא בעד סיום קיומה של מדינת ישראל. אם לא צבועים, אז מה הם?
המשך 17:16 19.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בועז
ימח שמו שונא ישראל
09:23 19.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוני
כ
13:47 18.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ציוני בדרך הרב קוק
במשך שנות היהדות היו מחלוקות קשות בין רבנים בעם ישראל, גם היום יש מחלוקות וצריך לכבד גם רבנים שמתנגדים לציונות (ולא מדובר על רבנים שמשתפים פעולה עם האויב). ולא, הוא לא תומך באיראן (היו כמה אנשים מנטורי קרתא שהתחבקו עם אחמדינז'ד, וסטמאר נידו אותם. האמונה של סאטמר זה שאסור לפעול בידי אדם נגד המדינה אלא צריך למסור הכל לידי שמים, ולכן הם לא עושים כלום נגד המדינה (חוץ מלהתנגד לה שזו זכותם) וגם הסטמאר שבארץ לא מקבלים אף תקציב לישיבות שלהם מהמדינה). וגם הרב צבי יהודה קוק היה מתפלל לפעמים מנחה במניין של סטמאר, וששאלוהו למה הוא לא מדיר רגליו משם, הוא ענה : "הם לא יהודים?".
14:18 18.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
אז למה לכבד אותם
16:30 18.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חזן
התמונה היא של האדמו"ר ר' אהרן, מי שמגיע ארצה הוא אחיו הצעיר, האדמו"ר ר' זלמן לייב. הם בסכסוך ארוך שנים, וכל אחד מהם נקרא האדמו"ר מסאטמר ומנהיג קהילה גדולה.
13:40 18.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זלמן
יצאת פיתה , האדמור בתמונה זלמן ולא אהרן , אם לא יודעים לא מגיבים
17:41 18.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שניכם צודקים
כאן יש התמונה הנכונה, אבל להלינק יש לה תמונה מאהרן
01:22 19.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איציק
להאכיל בהם הרבה משפחות עניות. ברוך שלא עשני אדמו"ר
13:11 18.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר