חדשות

תיעוד דרמטי: בן 8 התפרץ לכביש והועף למרחק. צפו

ילד כבן 8 שהתפרץ בין מכוניות למעבר חציה בבני ברק הועף למרחק של כ- 3 מטרים בכביש לאחר שרכב התנגש בו. באורח נס הוא נפצע באורח קל- בינוני בלבד ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים 'תל השומר. צפו בתיעוד הדרמטי

תיעוד דרמטי: בן 8 התפרץ לכביש והועף למרחק. צפו

ילד כבן 8 שהתפרץ בין מכוניות למעבר חציה בבני ברק הועף למרחק של כ- 3 מטרים בכביש לאחר שרכב התנגש בו. באורח נס הוא נפצע באורח קל- בינוני בלבד ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים 'תל השומר.

ממשטרת ישראל נמסר: "לפני זמן קצר התקבל במשטרה דיווח על תאונת דרכים ברחוב בירנבוים בבני ברק, במהלכה נהג רכב פגע בילד בן 8 , שחצה כביש במעבר חציה . הילד פונה באורח קל (ע"פ גורמי הרפואה) לקבלת טיפול רפואי בבית חולים תל השומר. כוחות משטרה במקום מכווינים את התנועה וחוקרים את נסיבות האירוע".

לפני 3 חודשים: צעיר ירד לכביש ונדרס. צפו

WhatsApp Video 2019-07-17 at 10.21.24
WhatsApp Video 2019-07-17 at 10.21.24

תגובות

2
2
איש
24.10.19

לפי מה שנראנ אין מה לחקור את הנהג, הילד התפרץ. מזל שהוא (יחסית) בסדר

1
גיא
24.10.19

עכשיו יבואו כל מיני דבילים ויגידו ניסים לברך הגומל והרב קרליץ מגן... אבל אף אחד לא ישאל למה ילד ככה מסתובב לבד ומתפרץ לכביש.