1. הונגרי: כרוב ממולא

מחפשים מתכון לא שיגרתי להפתיע איתו את האורחים? סידרנו לכם הפעם מתכון לעלי כרוב ממולאים בבשר טחון עם רוטב עגבניות עשיר שתשמחו לאמץ לארוחת החג או לשבת הקרוב- לצפייה במתכון לחצו כאן

(צילום: שאטרסטוק)

2. טריפוליטאי: מפרום

השילוב המושלם בין תפוחי אדמה, בשר ורוטב עגבניות עשיר- כך תכינו שלב אחרי שלב את המאכל הטוניסאי שתשמחו להכין שוב ושוב- לצפייה במתכון לחצו כאן

3. ספרדי: אמפנדס 

לא מעט מאיתנו מעדיפים לקנות אותם מוכנים או קפואים, אבל הפעם זו בדיוק ההזדמנות שלכם לצאת מגבולות השגרה ולהכין אמפנדס- כיסוני בצק ממולאים בשר בתוצרת בית. למתכון לחצו כאן

4. אנגלי: מאפה וולינגטון

הקלאסיקה האנגלית הופכת להיות מנה חגיגית ורלוונטית מתמיד לשולחן החג בסוכה. מאפה וולינגטון בגרסה בשרית ופרווה שתשמחו לאמץ- לצפייה במתכונים לחצו כאן

(צילום: שטארסטוק)

5. מרוקאי: חריימה (דגים חריפים)

הגיע הזמן שתגלו את הסוד. להכין סיר דגים מנצח עם רוטב עשיר, זה ממש לא מסובך ואפילו קל. כך תכינו שלב אחרי שלב סיר חריימה שיחמם לכם את החג ואת הלב. לצפייה במתכון לחצו כאן

חג שמח!