בתגובה שנייה, לאחר הודעת ראש הממשלה על כינוס מרכז ליכוד השבוע, לאשרר את מועמדותו היחידה, יוצא נגד גדעון סער: "כינוס המרכז אינו נחוץ. איש אינו כופר בתפקידו של ראש הממשלה כיו"ר הליכוד".
עם זאת הוסיף כי "כשתהיה התמודדות על הנהגת התנועה – כפי שיזם לפני ימים ספורים ראש הממשלה עצמו – אני אתמודד", הודע בפה מלא סער בציוץ בטוויטר.
בתוך כך, נתניהו מנסה להחתים את כל 55 חברי 'בלוק הימין' על עצומת נאמנות, שלפיה הם יצהירו שיתמכו בנתניהו גם ב-21 הימים האחרונים בהם כל חבר כנסת יכול לעמוד בראשות הממשלה אם יצליח לגייס 61 ממליצים. לפי שעה חברי הכנסת של 'ימינה' מסרבים להתחייב כי לא ימליצו על חבר כנסת אחר מהימין.
ביום השבעת הכנסת צייץ סער "אני מוכן", שתי מילים שהיכו גלים לאחר שנתניהו העלה רעיון לערוץ פריימריז בזק לראשות המפלגה.
מסביבת ראש הממשלה נתניהו נמסר לאחר מכן כי "המהלך של נתניהו חשף את גדעון סער, והביא לפתרון בהצבעה במרכז הליכוד שמשיג את אותה תוצאה – רק בזמן קצר הרבה יותר ובאופן שלא מעכב את המו"מ הקואליציוני".
כך, שכלל הדיבורים על הקדמת הפריימריז בליכוד בשעות האחרונות היו בסך הכל תרגיל שעשה ראש הממשלה בנימין נתניהו, לחבר הכנסת גדעון סער, בכדי לחשוף האם הוא מתכוון להחליף אותו כבר עכשיו ולהיות בין הח"כים שינסו לגייס 61 ממליצים ולהקים ממשלה.
בתוך כך, נתניהו מנסה להחתים את כל 55 חברי 'בלוק הימין' על עצומת נאמנות, שלפיה הם יצהירו שיתמכו בנתניהו גם ב-21 הימים האחרונים בהם כל חבר כנסת יכול לעמוד בראשות הממשלה אם יצליח לגייס 61 ממליצים. לפי שעה חברי הכנסת של 'ימינה' מסרבים להתחייב כי לא ימליצו על חבר כנסת אחר מהימין.
מה דעתך בנושא?
46 תגובות
10 דיונים
דנינו
חברי הכנסת יחזרו על שלמדו מביבי כשנשאל לעיני כולנו "מה פתאום"בנושא החסינות . אפשר לחתום .לא מסכנים כלום .
17:47 07.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוטי
הליכוד צריך מנהיג כמוך,שביבי התרכז בשחיתויות שלו,מספיק עשר שנים,כל ארבע שנים צריך להחליף ראש ממשלה,אחרת הוא נייהיה רודן ומושחת,וכל הלקקנים ,רצים אחריו לקבל מישרות טובות
13:08 07.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רוני
אצביע עבור גדעון סער אם יעמוד בראש הליכוד....
09:46 07.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גבי
ביבי סובל מנסיגה מהירה.
21:40 06.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילן
בהצלחה
21:18 06.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בן
חזק ואמץ גדעון סער. סוף סוף קם מישהו ואומר לנתניהו גם אני יכול. אז בהצחחה לגדעון סער. מי יתן ותבחר ותרכיב ממשלת אחדות לתקן את ההרס החברתי שגרמו המלך והמלכה המדומים מקיסריה.
20:54 06.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רובי
חסר סיכוי
20:09 06.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שאול גבאי
לדעתי מי שלא נחוץ במרכז זה ג. סער ולא שהמרכז לא נחוץ... גדעון כך את גאולה ולך הביתה.. אתה תחמן ומניפולטור..
18:02 06.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הקוסם
לא חייבים להגיב אם לא יודעים לכתוב
22:25 06.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רננה
ועדיין לא בדקנו את הכתבה שהיתה אמורה להתפרסם בהארץ על מעשיו של גדעון סער. הכתבה הזו גרמה לו לפרוש מהפוליטיקה ובעקבות כך הארץ לא פרסמו אותה. אנו דורשים לדעת...
ועדיין לא בדקנו את הכתבה שהיתה אמורה להתפרסם בהארץ על מעשיו של גדעון סער. הכתבה הזו גרמה לו לפרוש מהפוליטיקה ובעקבות כך הארץ לא פרסמו אותה. אנו דורשים לדעת מה היה תוכן הכתבה כדי שלא ניפול בפח של מעשיו של גדעון סער
המשך 17:42 06.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
הסירחון של שרה חייב להתנדף.
17:32 06.10.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר