קמפיין מלוכלך: הודעות דוא"ל מזוייפות נגד בנט - סרוגים

קמפיין מלוכלך: הודעות דוא"ל מזוייפות נגד בנט

הערב נשלחו אל מתפקדי הבית היהודי הודעות דוא"ל, כביכול מטעם תנועת 'ישראל שלי' התוקפות את בנט. ב'ישראל שלי' כבר הבהירו כי מדובר ב"זיוף מוחלט וחצוף של גורם אינטרסנטי העושה שימוש פסול וראוי לכל גינוי בשמה של התנועה".

תומר ניר, חדשות סרוגים
קמפיין מלוכלך: הודעות דוא"ל מזוייפות נגד בנט
  נפתלי בנט (פלאש90)

שלושה ימים לפני הבחירות ליו"ר והעסק הופך למלוכלך יותר ויותר.

הערב נשלחו הודעות דואר אלקטרוני כביכול בשם 'ישראל שלי' כשבהודעה נראית דמותו של בנט עם ציטוט של דבריו מלפני כשנה בה הוא אומר: "לבני טובה יותר מביבי" ומתחת לציטוט: "המפד"ל עם בנט רחוקה ממוקדי ההשפעה".

יש לציין כי מודעות דומות פורסמו בעלוני השבת האחרונה, כשמתחתן מופיע "אורלב מוביל את העניינים". עם זאת ההודעות הערב נשלחו בעילום שם.

ההודעות שנשלחו כביכול בשם 'ישראל שלי' מדובר בזיוף, נשלחו מהכתובת Israelim16, כשנעשה ניסיון ברור להשתמש בתנועתו הנוכחית והקודמת של נפתלי בנט.

גולשים שהתלוננו בפני תנועת 'ישראל שלי' כתבו: "בושה וכלימה למי שמנהל את ענייני בחירתו תחת מסך של שקרים. אני בטוח כי "ישראל שלי" רחוקה מרמייה והתנהגות פסולה כזו. מכתבים כאלה רק מחזקים את ההחלטה להצביע רק לנפתלי בנט לאיילת שקד וליתר החבורה הנפלאה עליה המליצו."

תנועת 'ישראל שלי' יצאה הערב בהבהרה כי מדובר בזיוף: "היום הפיץ גורם עלום מייל מכפיש נגד המועמד לראשות הבית היהודי נפתלי בנט, שכביכול נשלח ע״י תנועת ״ישראל שלי״.

זהו זיוף מוחלט וחצוף מצד גורם אינטרסנטי העושה שימוש פסול וראוי לכל גינוי בשמה ובמוניטין של ״ישראל שלי״.", כותבת שרה העצני-כהן בשם התנועה.

"תנועת ישראל שלי אינה מעורבת בענייניה הפנימיים של שום מפלגה ותמשיך לעשות ציונות יחד עם 93,000 חבריה."

ממטה זבולון אורלב סרבו להתייחס לדברים.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
13 תגובות - 13 דיונים מיין לפי
1
לא רק שאורלב יפסיד, הוא גם מאבד את כבודו ויושרו
דן | 04-11-2012 20:54
2
ככה מתנהג מי שחושש מאד שהוא מפסיד....
אריאל | 04-11-2012 21:19
בדומה לשאול מופז, שיורה לכל הכיוונים עם: "ביבי יסבך אותנו עם ההפצצה באיראן". כלומר מחפש רק את מגרעות השני, עד כדי פנטזיות פרועות ודמגוגיות שאף אחד לא מאמין להם. כך גם בפרסום הזה, כאילו מישהו באמת מאמין שבנט מעדיף את לבני/יחימוביץ/יאיר לפיד וכו' על פני נתניהו, נו בטח. ממש כמו המודעות הפאטתיות של הרשקוביץ מלפני חודש, שהוא עדיף על בנט כי יש לו יחסים טובים עם נתניהו, ככה מדבר מי שמנסה לקושש תפקיד של שר עם 3 מנדטים, לא מי שמתכנן לעמוד בראש תנועה גדולה עם משקל פוליטי. לא שמענו בש"ס שאלי ישי טען שהוא בקשר טוב יותר עם ביבי מאשר דרעי. ככה גם הקמפיין הזה, המתחזה, הצובע את בנט בשחור ואדום, כאילו הוא מגיע ממחוזות השמאל הקיצוני, נו באמת. מצטרף למודעות שפורסמו בשבת על צעירים (בערך 15 שנמצאו) שרוצים את אורלב כ"מבוגר האחראי", כאילו בנט והשאר הם בני 15, שלא ניגבו את החלב מהפה. בקיצור, בתור ראאש המפלגה חשוב שתהיה מטפלת מוסמכת, עם המלצות, ומיודדת עם משפחת נתניהו, איזו הנהגה! בקיצור, נגמרו הטיעונים ההגיוניים, אז יורים בהשמצות לכל הכיוונים. ביום שלישי משהו חדש מתחיל, משהו טוב בע"ה.
3
בית המקדש נחרב בגלל שנאת חינם- מטה אורלב תתבישו לכם!!!!
אריאל רבבה | 04-11-2012 22:05
4
במקום אחר הם מצביעים על מטהו של אורלב
עמוס ארליך | 04-11-2012 23:50
כעל המזייפים על פי השערתם. זה אינו מתיישב עם טענתם שאינם מתערבים בנעשה במפלגה אחרת.
5
מדוע השפל המוסרי נדבק למפלגות הדתיות והחרדיות
עקיבא | 05-11-2012 0:27
לדת הפולטיקה ? כשאני מתעמק על אופן לידתה של מפלגת עם שלם, בראשות הרב אמסלם ,אני מגיע למסקנה כי היא סימפטום לשפל מוסרי הצריך תיקון. הפולטיקה של מפלגות השלטון נתנה כבוד לאתנן והפקרת השויון בנטל כצורך לקנות שלטון בתמיכת הדתיים.השלטון הסתאב ושילם , הממסד השלטוני העלים עין ונתן לחברה הדתית והחרדית להסתאב בלי תמרור עצור . הסתאבות שהיא ליבת נושא מפלגת עם שלם. האצבע של הרב אמסלם ביד ימין כלפי הממסד החרדי שיצר את הסיאוב והאצבע הביד שמאל אל כל מפלגות השלטון מראשית המרינה שהזינו את הסיאוב. באין אתיקה לכנסת ולמשילות פורחות העוולות. והנה אצלנו בבית לאורך הפרימריס עולה צחנה של מעשים לא מוסריים. שפל המדרגה. דת הפולטיקה המסואבת לא פסחה על מחנה המוחזק כיותר מוסרי .
6
זה טריק ידוע של בנט להיראות כקורבן
עלי בבא | 05-11-2012 0:45
7
עוד לא למדנו להפסיד בכבוד אורלב?? כמה תעלולים הוא בוחש.
ענבר. פתח תקוה | 05-11-2012 2:26
8
בנט שמבנט- אורלב שמורלב. שניהם אותו חרטא!
שמעון | 05-11-2012 2:31
רק בן ארי ישמור עלינו ממזימות השמאל!!!
9
האם אורלב הוא אדם הגון???
| 05-11-2012 6:56
10
ל-9: כן
| 05-11-2012 9:28
11
ל-2: תגובתך היא השמצות לכל הכיוונים
| 05-11-2012 9:30
12
ל-10: ממש לא!
| 05-11-2012 9:57
ראה את ההסכם שלו עם הרשקוביץ
13
זה התפקיד של ישראל שלי. להוקיע סמולנים כמו בנט
ראובן | 05-11-2012 13:50