
שם: גל הירש
גיל: 55
מצב משפחתי: נשוי
מגורים: ראש העין
מפלגה: "מגן"
מקצוע: יו"ר מפלגת "מגן"
איך היית מגדיר את עצמך במשפט אחד: איש משפחה, חייל, ופטריוט ישראלי.
איך אתה מתחיל את הבוקר שלך: עם קפה שחור. (בלי סוכר)
למה לי פוליטיקה עכשיו: אחרי שנים ארוכות של שירות צבאי ופעילות חברתית ועסקי. הגיע הזמן להיות מחוקק ולהגן על עם ישראל כנבחר ציבור בכנסת.
האישה שאיתי: דונה, איתי עוד מבית הספר לקצינים וביחד הקמנו משפחה שהיא עמדה על משמר ישראל.
אם לא הייתי במפלגה הנוכחית הייתי רץ ב-: מפלגה אחרת שהייתי מקים.
כך נראה שולחן השבת שלי: חלה, יין קידוש, הסידור שקיבלת בחגיגת בר המצווה בערד, והכי חשוב כל המשפחה מסביב לשולחן.
אני הכי אוהב: לטייל בישראל עם משפחתי.
מעצבן אותי כש: כשמתנהגים באלימות בשיח ובמעשה.
ספר שאני קורא עכשיו: הנאום האחרון של משה.

בחרתי את התמונה הזאת כי כאן הכל התחיל- בר מצווה על פסגת המצדה, באותו היום ממש נהרג בן דודי אמנון- טייס חיל האויר, ובעקבותיו החלטתי ללכת לשירות צבאי ארוך שהתחיל בפנימייה הצבאית בגיל 14.

גל הירש גל הירש, הוא גיבור ישראלי, מלח הארץ. איש שכל חייו לחם על שמירת הארץ, הקים מפלגה על מנת להשפיע גם על מה שקורה בחיים היום יומיים של אזרחי ישראל. מעוניין להשפיע בעיקר בתחום ביטחון הפנים ועל שיפור חיי אזרחי ישראל בתחום הכלכלה, החינוך, מעוטי היכולת ועוד. מאחל לו הצלחה. איש ראוי מאד ומוכשר מאד.