חדשות

יועז הנדל: "מירי רגב בישלה עלילה על בני גנץ"

המועמד במפלגת כחול לבן הגיב לדיווח על מעורבות רגב בסערת ההטרדה נגד בני גנץ, וטען: "בישלה עלילה כדי להסיט את הפוקוס מכתבי האישום של נתניהו". ורמז ללשכת נתניהו על נתן אשל: "לאף אחד שם זה לא מזיז"

יועז הנדל: "מירי רגב בישלה עלילה על בני גנץ"
צילום: (צילום: ינאי יחיאל)

המועמד במפלגת כחול לבן, יועז הנדל, הגיב למעורבות לכאורה, של השרה מירי רגב בפרשת הטרדה נגד בני גנץ, וטען: "רגב בישלה עלילה על בני גנץ כדי להסיט את הפוקוס מכתבי האישום של נתניהו".

הנדל, שעבר במשרד ראש הממשלה, מרמז בציוץ שהעלה לטוויטר לנתן אשל, מקורבו של נתניהו שהואשם בהטרדה מינית: "עבריינות מינית היא תמיד סדרתית. במשך 7 שנים מסתובב בלשכת נתניהו מי שהוכח כעבריין. לאף אחד שם זה לא מזיז. המסר הוא חפיף", האשים הנדל שדיווח על אשל בפנייה ליועץ המשפטי לממשלה, יהודה וינשטיין, ומסר לו מידע על החשד כי הטריד מינית עובדת בלשכה.

הנדל הוסיף, "אין לאף אחד חסינות מעבריינות מינית ואסור שיהיה לאף אחד חסינות מעלילות שווא".

מוקדם יותר הבוקר (חמישי) נחשף באתר וואלה כי אנשי לשכתה של שרת התרבות והספורט מירי רגב סייעו לנאווה רון ג'ייקובס להגיע לעיתונאים כדי שתפרסם את סיפורה.

האישה, שמציגה עצמה כנאוה רון ג'קובס מתגוררת לפי הפרופיל בדף הפייסבוק שלה כיום בארצות הברית, אך גדלה בכפר הירוק. בפוסט היא טוענת כי כשהייתה בת 14, לפני 40 שנה במהלך עבודה ברפת "גנץ הגיח לעברי והיה לא מבט מפחיד נורא… היה לי מזל שחבר שלו הופיע ומשך אותו ממני ברגע האחרון".

גם במפלגת "כחול לבן" הגיבו על חשיפת הקשר בין לשכת השרה מירי רגב לתלונתה של ג'ייקובס: "מחייבת חקירה פלילית מיידית", עוד הוסיפו כי "יום אחרי השימוש בדמם של חללי צהל לצרכי קמפיין נתניהו, מתבהרת עלילת דם נוספת העושה שימוש בקורבנות הטרדה מינית כדי לטפול תלונת שווא תוך ניצול המתלוננת. גורמי האכיפה מחויבים לשים קו אדום בוהק מול עיניהם של רגב ושותפיה ולהעמידם לדין אם יתברר שהיו שותפים לעלילה".

תגובות

20
18
איבד את הבושה
28.02.19

יועז הנדל ירד מהפסים. זאת ממש הוצאת דיבה. הנדל איבד את הבושה.

1
אשר
28.02.19

אבל לשכת מודה שהיו איתה בקשר, אז על מה לתבוע? סתם לכתוב שטויות

2
עידו 2
02.03.19

אל תופתע אם הנדל ירכוש וילה בשווי מיליונים מאיפוא הכסף? כולם שואלים. אבל כדאי לבדוק בחשבונות הבנק של ''הקרן לישראל חדשה''

17
אבי
28.02.19

תגובה אני במקומה הייתי תובע אותך דיבה. טיפש וצבוע

16
משה
28.02.19

עלילת שווא אני מאד לא תומך בגנץ אבל שונא שמספרים סיפורים 40 שנה אחרי שנטען כי ארעו. איך לעזאזל הוא יכול להתגונן.