לאחר שבחרו את הסלוגן הרשמי לאירוויזיון 2019, "Dare To Dream" (תעזו לחלום). כאן ואיגוד השידור האירופאי ממשיכים לסגור פרטים חשובים במיוחד לקראת האירוע והפעם: מעצב ומוטיב הבמה. .

מתוך עשרות מעצבי במות ישראליים, שהתחרו על עיצוב במת האירוויזיון- נבחר המעצב היהודי-גרמני פלוריאן וידר (Florian Wieder). הוא הצליח לגבור אפילו על מאיה חנוך(בתו של שלום חנוך) ושותפה אבי פחימה, שעיצבו את במת האירוויזיון הקודם שהתקיים בירושלים ב-1999 ובמות נוספות. כך פורסם בוואלה

המוטיב המרכזי- מגן דוד

לוידר יש רזומה עשיר בעיצוב במות אירוויזיון. הוא עיצב את במת האירוויזיון בתחרות בליסבון השנה, עליה זכתה נטע ברזילי. ואת במות האירוויזיון בשנים: 2017, 2015, 2012 ו-2011.

בנוסף הוא עיצב את תפאורות במיטב תכניות מצליחות, ביניהן: "אקס פקטור" הבריטית, "אמריקן איידול", "גוט טאלנט" אמריקה ואפילו את במת "דה וויס" בישראל.

יחד עם הניסיון המרשים שלו, יעצב וידר במאי את במת האירוויזיון בגני התערוכה- כשהמוטיב המרכזי שנבחר לעיצוב יהיה- מגן דוד. על פי הדיווח בידיעות אחרונות, העיצוב צפוי לכלול שני משולשים נעים שיצרו מגן דוד. בהחלט יש למה לצפות..