יו"ר המחנה הציוני, אבי גבאי, החליט כי העצרת הקרובה לזכרו של ראש הממשלה לשעבר יצחק רבין ז"ל, תהיה עצרת פוליטית ולא ממלכתית כפי שניסו לעשות בשנים האחרונות, כך דווח הערב (חמישי) בערוץ 20.
כזכור, בשנים האחרונות היו ניסיונות להפוך את העצרת לממלכתית כדי שגם גורמים מהימין יוכלו להשתתף בה. בשנה שעברה למשל, השר אורי אריאל השתתף בעצרת כמו גם בני נוער החניכים בתנועת "בני עקיבא". עם זאת, כעת גבאי בוחר בדרך הקיטוב ומחזיר את העצרת להיות מנת חלקו של מחנה השמאל בלבד.
גורם במפלגה אמר לכתב חדשות 20 :"אפשר לומר, ולא בעדינות, שאנשים כמו אורי אריאל לא יוכלו להיות חלק מהעצרת הזו ולא יהיו רצויים בה".
ממפלגת העבודה נמסר בתגובה: "מטרת העצרת היא להזכיר את דרכו ופועלו של יצחק רבין ז"ל ואת העובדה שקידם את דרך השלום. בעצרת יש מקום לכל מי שבעד ישראל דמוקרטית ובעד חתירה לשלום".
תגובות
פחחחחחחחחחח - כאילו שהיינו רוצים לבוא לעצרת ההסתה והשטנה הזאת - לא כאילו , מה הם חושבים - שהם עושים לנו טובה אם הם מרשים לנו לבוא - או מה? שלא יעשו מעצמם ומאתנו צחוק - מתי בכלל הם רצו אותנו שם בדיוק????????
מתי בדיוק העצרת הזאת ל א הייתה פוליטית - אה? והמבין יבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לדויד יניאלי מהפייסבוק: אתה גולית ולא דויד - והמבין יבין. תעשה טובה!!