טרגדיה בהודו.
אורנית מנחם מהמושבה בת שלמה הסמוך לזכרון יעקב, היא הישראלית בת ה- 25 שמתה הבוקר (שלישי) בהודו. מנחם מתה ככל הנראה מתגובה אלרגית קשה לחלב.
על פי הדיווח באתר 'וואלה', במושבה בת שלמה שבה היא מתגוררת מכירים כי אורנית הייתה אלרגית לחלב וסבורים שסיבת מותה נגרמה כתוצאה מכך שהעזרה לא הגיעה בזמן.
חבריה למושבה קיבלו בהלם את דבר מותה: "היא הייתה בחורה יפה, עדינת נפש וטובת לב. איזה אבדן. פשוט מקסימה. לפני מספר שנים תרמה את השיער שלה לחולת סרטן. אחר כך גם אימצה חולת סרטן וליוותה אותה".
אורנית הותירה אחריה הורים ושלושה אחים- כשאחד מהם חייל ומתגורר בבית ההורים במושב. שני אחיה קיבלו את הידיעה על מותה בעת ששהו בחו"ל והם יעשו בקרוב את דרכם לישראל.
קונסול ישראל בדלהי, אלי סנה, והמחלקה לישראלים בחו״ל באגף לעניינים קונסולריים במשרד החוץ פועלים כעת לסייע בהעברת גופתה לקבורה בישראל.
האירוע הטרגי מצטרף לאסון שהתרחש בתאילנד בשבוע שעבר, כאשר ידידיה קלרמן, תושב נוף איילון בן 25, הוא נהרג בתאונת דרכים בעיירה פאי שבצפון תאילנד. קלרמן נסע לתאילנד כחלק ירח דבש עם אשתו קסם, שנפצעה קלות באירוע. השניים שכרו אופנוע ונסעו בעיר, כאשר נהג אופנוע שיכור התנגש בהן והרג את קלרמן במקום.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים