אחרי סיבוב הפרסה של ראש הממשלה נתניהו לביטול הסכם המתווה מול האו"ם להסדרת המסתננים, נתניהו מבצע פנייה ימינה וקורא הערב (שלישי) להקים ועדת חקירה פרלמנטרית נגד 'הקרן החדשה לישראל'.
הסיבה לך היא, ש״הגורם המרכזי שהפעיל לחץ אירופי על ממשלת רואנדה לסגת מההסכם להוצאת המסתננים מישראל, זוהי הקרן החדשה לישראל״ כתב בעמוד הפייסבוק שלו.
לטענתו, ״הקרן החדשה היא ארגון זר שמקבל מימון מממשלות זרות ומגורמים עוינים לישראל, כמו הקרנות של ג׳ורג׳ סורוס", כשהוא מוסיף שמטרת העל של הקרן היא "מחיקת הציביון היהודי של ישראל והפיכתה למדינת כל אזרחיה, לצד מדינת לאום פלסטינית נקייה מיהודים בקווי 67׳ שבירתה ירושלים".
נתניהו ממשיך לתקוף ואמר כי "מזה עשרות שנים הקרן מממנת ארגונים אנטי ציונים ופרו פלסטינים, ביניהם כאלה שמוציאים את דיבתם של חיילי צה״ל כמו ״שוברים שתיקה״ ו״בצלם״ וכאלה שנלחמים למען מחבלים פלסטינים כמו ארגון ״עדאלה״".
"אני לא מכיר אף דמוקרטיה מערבית, ובמיוחד ארה״ב, שלאורך זמן הייתה מוכנה לסבול פעילות עוינת הממומנת על ידי מדינות זרות, כפי שקורה כאן בישראל עם הקרן מזה עשרות שנים".
בשל כך, ביקש מיו״ר הקואליציה דודי אמסלם להוביל את המהלך להקמת ועדת חקירה פרלמנטרית על פעילות הקרן החדשה לישראל, שלדבריו, "מסכנת את ביטחונה ועתידה של מדינת ישראל כמדינת הלאום של העם היהודי״.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
רחל
אתה פחדן גדול ומנסה לשלוט כמו ארדואן
12:36 04.04.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
asi
תודה לאל סוף סוף מבינים מי האויב האמתי של המדינה. היא צרה צרורה הקרן הזו. הלוואי ויעיפו אותה לכל הרוחות. חג שמח.
00:14 04.04.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דביר
20:07 04.04.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בושה
מפחד מהצל של עצמו. החליט החלטה ומיד נבהל התקפל ורץ לבדוק את מי אפשר להאשים.
20:38 03.04.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר