לקראת שבת: מתכון לחריימה ב15 דקות

מתלבטים מה להכין לשבת בין כל עומס הניקיונות לפסח? בדיוק בשביל זה סידרנו לכם מתכון פשוט ומהיר במיוחד- לדג מרוקאי ''חריימה'' שלוקח 15 דקות עבודה בלבד!

לקראת שבת: 15 דקות ויש לכם חריימה לשבת

מתכון לחריימה

מתלבטים מה להכין לשבת בין כל עומס הניקיונות לפסח? בדיוק בשביל זה סידרנו לכם מתכון פשוט ומהיר במיוחד- לדג מרוקאי "חריימה" שלוקח 15 דקות עבודה בלבד

מצרכים:
4 דגי מוסר/בורי/אמנון פרוסים לעובי של 3 ס"מ
2 קופסאות (400 גרם) של רכז עגבניות / 1 צנצנת (400 גרם) רוטב ארביאטה
2 שיני שום כתושות
מעט טימין טרי
מלח ופלפל שחור גרוסים
2 כפות פפריקה מרוקאית בשמן (ניתן לבחור חריפה או מתוקה)

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מסדרים את הדגים בתבנית חסינת אש.
3. יוצקים מעל רכז עגבניות/ רוטב ארביאטה. מוסיפים את שיני השום הכתושות והתבלינים.
4. אופים כחצי שעה בתנור מחומם מראש לחום בינוני.
5. מוציאים מהתנור ומפזרים מעט עלי טימין טריים לקישוט וטעפ

שבת שלום!

==============

המתכון מאת: ענבל קליין באדיבות ברילה

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
חריימה
מומיןאמא | 22-03-2018 1:07
לא מרוקאי...טריפוליטאי.. מרוקאים לא משתמשים ברסק עגבניות לדגים...