תחנת הרכבת הקלה שתיפתח ברחוב ארלוזורוב ותהיה אחת מהגדולות והמרכזיות בתל אביב, תקרא על שמו של גדול הזמר העברי אריק איינשטיין, שהלך לעולמו לפני -5 שנים בגיל 74 והיה מזוהה במיוחד עם העיר.
המחווה המרגשת לאיינשטיין נעשתה ביוזמת שר התחבורה ישראל כץ, שסיפר הבוקר: "החלטתי לקרוא לתחנת הרכבת הקלה ברחוב ארלוזורוב בת"א על שמו של אריק איינשטיין ז"ל- הזמר שמזוהה יותר מכל עם העיר העברית הראשונה. גדלתי על השירים שלו, אין ראוי ממנו.

התחנה על שמו של איינשטיין היא חלק מהקו הראשון של הרכבת הקלה, שיכלול 34 תחנות, שישתרעו מפתח תקווה ועד בת ים. בעוד שהתחנה של איינשטיין תהיה אחת הגדולות והמרכזיות בו. לפי התוכנית המקורית הקו אמור להיחנך בשנת 2021.
"חזון הרכבת הקלה במטרופולין תל אביב, שרבים הטילו ספק לגביו, הופך היום למציאות", אמר השר כץ במסיבת עיתונאים שנערכה אמש וציין כי הרכבת הקלה בתל אביב הוא המיזם התחבורתי הגדול ביותר של משרד התחבורה שמבוצע כיום.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
אורי שאשא
תותח השר כץ, ישר כוח
21:15 15.03.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
יפה ומכובד מאוד שהשר הכריז היום ביום האזכרה ה-5 למותו של גדול זמרי ישראל, כי התחנה בארלוזרוב תקרא ע"ש הזמר אריק אינשטיין, "כי אין ראוי ממנו", ואני סבור כי הזמר ראוי להרבה יותר.רבים מאיתנו גדלו, שרו, ורקדו את שיריו הנפלאים של אריק. ומקווה אני כי גם ילדינו ונכדינו בעת נסיעתם ברכבת הקלה במטרופולין של תל אביב יאזינו לשיריו של הזמר הנפלא. יהי זכרו ברוך.
19:20 15.08.2018שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר