לקראת שבת: מתכון לעוף בתיבול מדויק - סרוגים

לקראת שבת: מתכון לעוף בתיבול מדויק

לפעמים פשוט כיף ללכת על בטוח, מתכון לעוף בתנור עם תיבול שתמיד עובד. דבש, שמן זית ושום ולהכניס לתנור- קל, פשוט וטעים

לקראת שבת: מתכון לעוף בתיבול מדויק
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לעוף בתיבול מדויק

לפעמים פשוט כיף ללכת על בטוח, מתכון לעוף בתנור עם תיבול שתמיד עובד. דבש, שמן זית ושום ולהכניס לתנור- קל, פשוט וטעים!

מצרכים:
8 שוקי עוף
10 שיני שום, כתושות
1/2 לימון חתוך לפרוסות דקות
3 כפות דבש
6 כפות שמן זית
צרור כוסברה, קצוצה דק דק
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור על 180 מעלות

2. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים – כולל שוקי העוף, ומצפים אותם היטב ברוטב.

2. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך שעתיים.

3. מסדרים יפה את שוקי העוף ופרוסות הלימון מעל- בתבנית חסינת אש ויוצקים מעל את הרוטב.

4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, ושומרים על הפלטה עד להגשה.

שבת שלום!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו