לקראת שבת: מתכון לעוף בתיבול מדויק

לפעמים פשוט כיף ללכת על בטוח, מתכון לעוף בתנור עם תיבול שתמיד עובד. דבש, שמן זית ושום ולהכניס לתנור- קל, פשוט וטעים

לקראת שבת: מתכון לעוף בתיבול מדויק
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לעוף בתיבול מדויק

לפעמים פשוט כיף ללכת על בטוח, מתכון לעוף בתנור עם תיבול שתמיד עובד. דבש, שמן זית ושום ולהכניס לתנור- קל, פשוט וטעים!

מצרכים:
8 שוקי עוף
10 שיני שום, כתושות
1/2 לימון חתוך לפרוסות דקות
3 כפות דבש
6 כפות שמן זית
צרור כוסברה, קצוצה דק דק
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור על 180 מעלות

2. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים – כולל שוקי העוף, ומצפים אותם היטב ברוטב.

2. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר למשך שעתיים.

3. מסדרים יפה את שוקי העוף ופרוסות הלימון מעל- בתבנית חסינת אש ויוצקים מעל את הרוטב.

4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, ושומרים על הפלטה עד להגשה.

שבת שלום!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו