לא תאמינו, אבל עד ליום השבעתו השתמש טראמפ בגלקסי S3 של סמסונג. לאחר מכן התחייב להשתדרג לאייפון הנשיאותי שחודש מהבלקברי לקראת סוף הכהונה של ברק אובמה ובו כל האפליקציות נחסמו לשימוש.
לאחר השמועות שטראמפ ממשיך לצייץ בטוויטר האישי שלו מהגלקסי הלא מאובטח שלו, הוחלט ככל הנראה לפתוח את החסימה על מנת לאפשר לו להתקין באייפון הנשיאותי את אפליקציית טוויטר, שהיא גם האפליקציה היחידה שמותקנת בו עד היום, על פי הדיווח באתר החדשות 'Axios' .

על אף האישור המיוחד שניתן לטראמפ להשתמש באפליקציית טוויטר, לא פעם נחשפו מקרים בהם עוזריו ניסו למנוע ממנו להשתמש בה ואף לאחרונה על פי הדיווחים נאסר עליו לצייץ, בלי אישור מעורך דין בשל הסיכון שהדברים שיכתוב בטוויטר ישמשו נגדו.
הסיבה העיקרית שלטראמפ אין אפליקציות נוספות מלבד טוויטר, ככל הנראה נובעת מכך שהאייפון הנשיאותי פשוט חסום להורדת אפליקציות נוספות, בשל צרכי האבטחה של השירות החשאי והסיכון לפריצה או להכנסת קבצים זדוניים.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים