מתכון לסופלה כשר לפסח
ללא ספק מדובר בהפתעה הכי מתוקה לחג- שתשמח גם את מי שמקפיד על קטניות או שרויה. תיהנו!
מצרכים:
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
250 גרם שוקולד מריר
1/2כוס שמן
3 כפות קמח תפו"א/ מצה
אופן ההכנה:
1. בסיר ממסים את השוקולד המריר עם השמן
2. מקציפים את הביצים עם הסוכר ומוספים את השוקולד המומס עם קמח תפוחי אדמה/ מצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
3. יוצקים את הבלילה לתבניות אישיות קטנות ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות ל- 9 דקות בדיוק. עד שהסופלה נראה מוכן מבחוץ ונוזלי מבפנים.
חג מתוק!
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
רעות
אפשר לעשות את זה בלי תנור
11:54 02.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אתי
02:29 16.04.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר