טועמים עולם בבית: מתכון לסלט סלמון אסייתי - סרוגים

טועמים עולם בבית: מתכון לסלט סלמון אסייתי

לפעמיים לא צריך לטוס חצי עולם כדי לטעום ולהריח, אפשר פשוט לפתוח את המטבח הביתי שלנו ולגלות עולמות חדשים והפעם קצת טעמים אסייתים עם סלט סלמון אסייתי טעים וקל להכנה

author-image
טועמים עולם בבית: מתכון לסלט סלמון אסייתי
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לסלט סלמון אסייתי 

לפעמיים לא צריך לטוס חצי עולם כדי לטעום ולהריח, אפשר פשוט לפתוח את המטבח הביתי שלנו ולגלות עולמות חדשים והפעם- קצת טעמים אסייתים עם סלט סלמון טעים ופשוט להכנה

מנות: 5 | פרווה

מצרכים:

2 נתחים של סלומון
2 כפות רוטב סויה
4 שיני שום, כתושות
כף שמן זית
1 כרוב לבן
2 מלפפונים
חופן קשיו
2 כפות שומשום קלוי
לרוטב:
1 כף ג׳ינג׳ר מגורד
1 כפית שמן שומשום
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:
1. משרים את נתחי הסלמון במים מלח ולימון במשך 15 דקות ולאחר מכן מסננים וחותכים לקוביות

2. מחממים שמן במחבת על אש בינונית, ומקפיצים את הסלמון עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום הכתוש ורוטב הסויה, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות נוספות. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.

4. חותכים את הכרוב לרצועות, חוצים את המלפפונים לאורכם ובעזרת כפית מרוקנים את הגרעינים. חותכים לרצועות דקות וארוכות ומעבירים לקערת סלט גדולה.

5. מוסיפים לקערת הכרוב והמלפפונים את הקשיו והסלמון ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.

6. מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים סמוך להגשה.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו