לאחר חשיפת 'סרוגים' כי בשבועות הקרובים גורם מהציונות הדתית יודיע על התמודדות לראשות 'הבית היהודי', נגד השר נפתלי בנט, ולאחר הפרסום הבוקר כי יונתן ברנסקי והרב יצחק זאגה הודיעו על התמודדותם מולו, לפני שעה קלה (חמישי) הודיע גם הרב שמעון אור, מי שכבר התמודד מול בנט לראשות המפלגה והפסיד, כי בכוונתו לנסות גם הפעם לכבוש את ראשות 'הבית היהודי'.
בהודעה שפרסם הרב אור מוקדם יותר היום הוא אף חשף את תוצאות הבחירות הקודמות לפיהן הוא זכה ב-12% מקולות הבוחרים.
"כמו בפעם שעברה, כך גם בפעם הזו, איני מתכוון להתחמק מן האחריות ומן המחויבות ליצירת שינוי בתפיסת החזון של מדינת ישראל. גם בפעם הזו אני עומד בעזרת ה' להעמיד עצמי להתמודדות על ראשות הבית היהודי", כתב הרב אור.
בהמשך דבריו הסביר הרב אור את הסיבה בגינה הוא מתמודד שוב ושוב: "הצגת המועמדות שלי לראשות הבית היהודי, נועדה לשנות לגמרי את גישת הבית היהודי כלפי הסוגיות האזרחיות והמדיניות של מדינת ישראל מן היסוד. לא עוד מלחמה על הסימפטומים, לא עוד ניסיון חיוור להתדמות למפלגת הליכוד כמפלגה ימנית מסורתית, אלא הצגת אלטרנטיבה בהגדרת היסוד הלאומי הקיומי, המוסרי והתרבותי של מדינת ישראל, ממנו נגזרים כל הסוגיות האזרחיות והמדיניות".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
איתי
מי היה מסתכל על המפלגה הזאת בלי בנט ושקד. זה הדבר הכי טוב שקרה לציבור הדתי לאומי ולציבור הישראלי בכלל.
18:58 01.12.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר