חבר הכנסת מהליכוד, יהודה גליק, הגיב לפני זמן קצר (רביעי) לפרסום אודות חיסול רוצחו של הרב מכאל (מיכי) מרק הי"ד, בפיגוע ירי בהר חברון וסיפר כי בדיוק על זה הוא דיבר עם שר הבטחון השבוע.
גליק סיפר ל'סרוגים' כי "השבוע שאלתי בכנסת את שר הביטחון מה הוא מתכנן לעשות כדי למנוע את המשך פעילות המחבלים. הוא ענה לי אנחנו נערכים לפעולות כואבות ובלתי מתפשרות".
"אני שמח לראות שהוא עמד בדיבורו", אמר גליק כשהוא מתכוון לפעילות צה"ל הלילה.
גליק הוסיף כי הוא "מברך את כוחות הביטחון על הפעולה היעילה והמהירה לחיסול המחבל שגדע את חייו של יקירי, איש רב פעלים מיכי מרק ועל מעצר התשתית שסייעה לו".
"מדינת ישראל חייבת להכריז על מלחמה בלתי מתפשרת כנגד כוחות הרוע, הכוללים את תשתיות הטרור סייעניהם תומכיהם ומסיתיהם. חייבים לייבש את ביצת הטרור שלא תוכל להמשיך לדמם. בד בבד יש לפעול נגד הלחצים הבינלאומיים לחזק את ההתיישבות ולהרחיבה וכן לחזק את הגורמים הערבים המתונים שהם הרוב. זאת כדי לבנות פה חיים של שלום בר קיימא".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים