מבזקים
סרוגים

ירי משולב: טילים שוגרו מאיראן ומלבנון, במקביל כטב"ם מתימן

טילים שוגרו לאזורים נרחבים בישראל, כאשר תושבים במרכז הארץ וגם בצפון נכנסו לממ"דים בעקבות הירי מלבנון ומאיראן במקביל. בנוסף, כטב"ם חדר לישראל באזור אילת, וגם שם התושבים נאלצו להיכנס למרחבים המוגנים. כל הפרטים

י"ט ניסן התשפ"ו
ירי משולב: טילים שוגרו מאיראן ומלבנון, במקביל כטב"ם מתימן
יירוט. ארכיון צילום: יונתן זינדל / פלאש90

הירי נמשך בכמה זירות במקביל: שבר יירוט נפל בלוד, כוחות ההצלה ממשיכים בסריקות אחר שברי יירוט ונפגעים. 

נזכיר כי בסביבות השעה 15:40 התקבלו התרעות באזורים שונים ברחבי הארץ, כאשר טילים שוגרו מאיראן ומקביל גם מלבנון.

תושבי הצפון, השרון, השומרון והמרכז נאלצו להיכנס למרחבים המוגנים ושהו שם כחצי שעה עד הודעת השחרור, בעקבות יירוטים של טילים מתפזרים וטילים מלבנון. 

במקביל חדר כטב"ם ששוגר מתימן דרך אילת, שם נאלצו התושבים וגם הנופשים להיכנס לממ"דים עד קבלת הודעת השחרור. 

על הירי המשולב אמר הדובר הצבאי של החות'ים, שהודיע על ביצוע מתקפה משותפת עם משמרות המהפכה ועם חיזבאללה, במהלכה שיגרו כמה טילי שיוט וכטב"מים לעבר מספר "מטרות חיוניות וצבאיות של האויב הישראלי" באילת.

איראן שאגת הארי טילים איראניים חיזבאלה מטח טילים

גלו עוד כתבות

החליקו לגלות עוד

סיימתם! אין עוד כתבות להצגה