אמש (רביעי) התקיים כינוס של אגף החקירות במשטרה שהתקיים במכללת בית שמש, בו נכחו היועמ״שית גלי בהרב מיארה, פרקליט המדינה עמית אייסמן, ראש אח"מ בועז בלאט ובכירים נוספים.
במהלך הכנס היועמ״שית שיבחה את האלוף בלאט ואמרה לו: אתה עובד בעוז, כשמך, נלחם בשחיתות ולא נכנע לתכתיבים פוליטיים. על פי הדיווח של אילה חסון בכאן 11, קצינים ששהו בכנס ויודעים כי בלאט מונע חקירות, חשו כעס, אכזבה ובושה גדולה מאותה אמירה.
עוד הוסיפה חסון כי כעת יועמ"שית משרד המשפטים יעל קוטיק, מנסה להילחם בהם ולהוציא את האמת - והם מצידם מנסים לסכל אותה.
בהמשך ישיר לכך, אמש דווח כי מקורבים לפצ"רית מעריכים כי הפצ"ר החדש "לא יעורר בעיות", זאת על רקע החקירה נגדה.
תגובות
גלי גיבורת ישראל המדהימה, סומכים עלייך!!!
רלב"ת מחלה חשוכת מרפא.
אין מצב. נתניה היא בירת הביביסטים גברת שירי
@ש א נתניה מלאה בהרבה פטריוטים ציונים. חברי הכת המגעילה, הם רק חלק קטן.
ממש מחלה.. אבל יש לה גם סימפטומים ברורים של מחלת הטמטום. ברגעים כאלה כל מה שאפשר לאחל לך זה מה שאנחנו מאחלים למחבלי נוחבה. גברת שירי מנתניה לכי קיבימאט איזה עצבים עשית לי עם התגובה שלך לכי כפרה על ביבי לכי לעזה יא סצומה