מבזקים
סרוגים

חמאס והג'יהאד הודיעו: נמסור חלל חטוף היום ב-16:00

הזרוע הצבאית של חמאס הודיעה כי תמסור היום יחד עם הג'יאהד האסלאמי, גופת חלל חטוף שאותרה אמש בחיפושים ברצועה. על פי ההודעה מדובר במסירה שמתבצעת "במסגרת עסקה לחילופי שבויים"

ה' כסלו התשפ"ו
חמאס והג'יהאד הודיעו: נמסור חלל חטוף היום ב-16:00
צילום: (צילום: דובר צה"ל)

הזרוע הצבאית של חמאס מודיעה היום (שלישי) כי תמסור בשעה 16:00 אחר הצהריים יחד עם הג'יאהד האסלאמי, גופת חלל חטוף שאותרה אמש בחיפושים ברצועה. על פי ההודעה מדובר במסירה "במסגרת עסקה לחילופי שבויים".

נזכיר כי ברשת אל ג'זירה דווח אתמול כי גופתו של חלל חטוף ישראלי אותר בצפון מחנה הפליטים נוסייראת. לפי הדיווח, מדובר בחלל שהוחזק על ידי הג'יהאד האיסלאמי.

גופותיהם של 3 חללים חטופים עדיין נותרו כיום בשבי החמאס בעזה, דרור אור, רן גואילי וסותטיסאק רינטלאק. ב-13 בנובמבר חמאס שחרר את גופתו של מני גודארד הי"ד, ומאז לא נערכו שחרורים נוספים.

דיווח: אותר חלל חטוף שהוחזק בידי הג'יהאד האיסלאמי
דיווח: אותר חלל חטוף שהוחזק בידי הג'יהאד האיסלאמיצילום: דיווח: אותר חלל חטוף שהוחזק בידי הג'יהאד האיסלאמי

ביום חמישי האחרון דווח כי התחדשו החיפושים אחרי חלל חטוף ישראלי, כאשר צוות של הצלב האדום ושל הזרוע הצבאית של חמאס ערכו חיפושים בשכונת זייתון – אך אלו פסקו אחרי יום אחד, והשבוע כי הצלב האדום וחמאס לא יקיימו חיפושים בשטח שנמצא בשליטת צה"ל ברצועת עזה.

ארגון הטרור חמאס ארונות החטופים חלל חטוף