הראפר יואב אליאסי, הידוע בכינויו "הצל", פרסם היום (חמישי) בחשבון הפייסבוק שלו כי עינב צנגאוקר, אימו של החטוף מתן, תרמה לקמפיין ההתרמה שלו למען חיילי צה"ל אלפי שקלים.

בפוסט כתב אליאסי: "בחיי שמזמן לא התרגשתי ככה וממש לא ציפיתי לזה .עינב צנגאוקר, אם לחטוף מתן , תרמה אלפי שקלים לקמפיין התרומות שיזמתי למען לוחמי צה"ל.עינב היו פעמים שביקרתי אותך, על הדרך, על המסרים, על התחושות שגרמו לי ולרבים.

הרגשתי שיש מי שמנצל את המאבק שלך, שהוא צודק ובלתי נתפס, לצרכים אחרים.אבל דבר אחד אף אחד לא יכול לקחת ממך את הלב של אמא לביאה שלך .אין אדם אחד בישראל שלא חולם לראות אותך מחובקת שוב עם הבן שלך".

עוד הוא הוסיף: "ובתוך כל הכאב, הוויכוחים והקרע עשית היום מעשה של חיבור. של אכפתיות. של עם אחד. תרמת ללוחמים שלנו, ואת הזכרת לכולנו: חיילים וחטופים זאת לא מחלוקת פוליטית . זאת שליחות. זאת משפחה זה עם אחד. אמן שהוא ושאר החטופים ישובו הביתה בקרוב".