מבזקים
סרוגים

"כמו עם חמאס": עינב צנגאוקר תחת מתקפה מכוערת ברשת

לאחר שנפגשה עם בני הזוג נתניהו בניר עוז - עינב צנגאוקר, אימו של החטוף מתן, עוברת מתקפה קשה ברשת: "בצער רב, עינב צנגאוקר, אכזבת"

ח' תמוז התשפ"ה
"כמו עם חמאס": עינב צנגאוקר תחת מתקפה מכוערת ברשת
"כמו עם חמאס": עינב צנגאוקר תחת מתקפה מכוערת ברשת צילום: יונתן זינדל/פלאש90

עינב צנגאוקר אימו של החטוף מתן צנגאוקר, עוברת מתקפה חריפה ברשת בשעות האחרונות, וזאת לאחר שהיא נפגשה עם ראש הממשלה בנימין נתניהו בניר עוז, לחצה את ידו וחיבקה את שרה נתניהו.

העיתונאי נתן זהבי כתב על כך: "בצער רב, עינב צנגאוקר, אכזבת". אורי משגב כתב: "הפלישה השנייה לניר עוז, תמונת הניצחון. יזהר ליפשיץ, בנם של יוכבד ליפשיץ החטופה ועודד ליפשיץ החטוף שנרצח בשבי, מגיש את עינב צנגאוקר ("הלביאה") לזרועות בני הזוג נתניהו. ערב הסלקציה, בשביל זה הם באו, צ'ק".

עומר נחמני דוברו לשעבר של יאיר גולן כתב: "זוכרים איך החטופים אולצו לומר תודה למחבלי חמאס שחטפו אותם? אז עינב צנגאוקר ונתניהו".

נזכיר כי לאחר המפגש, עינב הגיבה לכך ואמרה כי נתניהו התחייב בפניה להחזיר את בנה ואת שאר החטופים. צנגאוקר כתבה: "פגשתי היום בניר עוז את ראש הממשלה, וסיפרתי לו יחד עם אילנה על רגעי החטיפה של מתן ושלה. הדגשנו בפניו עד כמה קריטי מצבו המידרדר של מתן.

עינב צנגאוקר בתגובה ראשונה לפגישה עם נתניהו
עינב צנגאוקר בתגובה ראשונה לפגישה עם נתניהוצילום: עינב צנגאוקר בתגובה ראשונה לפגישה עם נתניהו

מתן שלי לצערי לא יחזיק עוד הרבה זמן שם, לא 60 ולא 120 יום. מחלת ניוון השרירים מחמירה ומצבו מדרדר, הוא חייב לצאת עכשיו אחרת הוא לא ישרוד".

היא סיפרה כי "ראש הממשלה הבטיח להחזיר את מתן ואת כולם עד החטוף האחרון. הדגשתי בפניו שיש לו מנדט מעם ישראל להביא להסכם כולל להשבת כל 50 החטופים, החיים והחללים. עכשיו זה הזמן למעשים".

 

בנימין נתניהו מתקפה ברשת עינב צנגאוקר