חדשות

הותר לפרסום: אמיר סעד וינון ואנה נפלו ברצועת עזה

סרן אמיר סעד מיאנוח-ג׳ת, וסמל ינון נוריאל ואנה, נפלו בקרב ברצועת עזה כתוצאה מפיצוץ מטען. באירוע נפצע באורח בינוני קצין לוחם בסיירת גולני

הותר לפרסום: אמיר סעד וינון ואנה נפלו ברצועת עזה
צילום: (צילום: דובר צה"ל)

צה"ל התיר הבוקר (ראשון) לפרסם את שמותיהם של שני חללי צה"ל שנפלו בקרב בדרום רצועת עזה, והודעה נמסרה למשפחותיהם. השניים נהרגו כתוצאה מפיצוץ מטען.

החללים הם:

  • סרן אמיר סעד ז"ל, בן 22 מיאנוח-ג'ת, קצין טכנולוגיה ואחזקה בסיירת גולני, חטיבת גולני.
  • סמל ינון נוריאל ואנה ז"ל, בן 20 מקרית טבעון, לוחם טכנולוגיה ואחזקה בסיירת גולני, חטיבת גולני.

באירוע הקשה בו נהרגו סרן אמיר סעד ז"ל וסמל ינון נוריאל ואנה ז"ל, נפצע באורח בינוני קצין לוחם נוסף בסיירת גולני. הקצין פונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים, ומשפחתו עודכנה במצבו.

יהי זכרם ברוך.

תגובות

13
11
הרוגי מלכות נתניהו
27.07.25

ניצחנו מזמן במציאות, אנחנו ניצחנו את חמאס מזמן ריסקנו את המפקדים, את הצבא, את התשתיות, את הציוד, את הייצור ואת האספקה, וניצחנו בכל קרב. מאז, ביבי מכתיב משיכת זמן פוליטית ללא יעדים. אנחנו מסתובבים כברווזים בין ההריסות. מיטב בנינו הגיבורים נופלים יום יום במלחמה שנמשכת סתם. הרוגי מלכות נתניהו. חמאס מצלמים סרטים של פיגועים צליפות ומטענים ואנחנו מפרסמים - הותר לפרסום. נשחקים ושופכים דם ילדינו לשוא, שחיקה יום יומית של הישגי החיילים הגיבורים. בנוסף, סרטי הרעב שהם מפיצים, מנצחים כל יום בזירה הבינ"ל. ככל שמלחמת משיכת הזמן של נתניהו, המלחמה חסרת היעדים נמשכת, האנטישמיות ושנאת הישראלים מטפסת, כל יום.

10
website development company
27.07.25

I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool.

9
יהושוע
27.07.25

עם ישראל לא מבין לאן הדרג המדיני מוביל. מאסון לאסון ללא כיוון, ללא אסטרטגיה וללא חמלה.

1
עמוס
27.07.25

אין דרג מדיני. יש נוכל ורבניו כמו בבית שני