חדשות

השר קרעי במתקפה חריפה נגד ניר דבורי: "לא נסלח"

שר התקשורת שלמה קרעי, השתלח בעיתונאי ניר דבורי ותקף אותו על דבריו נגדו: "אנשים כמו ניר דבורי וכל אלו שעמדו עם הסרבנים – לא נשכח, ולא נסלח"

קרעי
קרעי | צילום: יונתן זינדל/פלאש90

שר התקשורת שלמה קרעי, תקף היום את העיתונאי ניר דבורי שאמר כי "אם הייתי השר קרעי, הייתי עובר טייס טייס ומבקש ממנו סליחה".

קרעי לא נשאר חייב והגיב: "ניר דבורי, אחד מתועמלני השמאל הבולטים, בחר להקדיש לי ביום שישי את המשפט הבא: “אחרי כל זה, אם הייתי השר קרעי, הייתי עובר טייס טייס ומבקש ממנו סליחה.”

אז הגיע הזמן להבהיר אחת ולתמיד: מי שצריך לבקש סליחה מהטייסים – הם אלו שהפקירו את מדינתם. אותם קצינים בכירים שהשתמשו במדים ובדרגות שלהם נגד העם שלנו, שהצהירו בגלוי שאם יעבור חוק שלא מוצא חן בעיניהם, ”לא תהיה תקיפה באיראן”, ש״הם יפסיקו להתנדב״ – שהם יסרבו. לא פחות".

קרעי הדגיש: "והם לא היו לבד. לצידם עמדו כתבים ואנשי תקשורת כמו ניר דבורי – שתמכו, עודדו, גיבו והדהדו. במקום לעמוד כחומה בצורה מול קריאת הסרבנות – הם ביישו את צה״ל, לוחמיו וטייסיו.במקום לגבות את חיילי צה”ל – הם הפכו לדוברים של מי שפגעו בו.

תודה לאל’, עם חילופי ההנהגה בצה”ל, הודחו כל המאיימים – כך על פי הפרסומים. ואם יש מי שאיים ובכל זאת השתתף בתקיפות באיראן – הרי שהבושה אינה עליי, אלא על מי שנתן לו להישאר בשירות.לוחמים לא סוחטים מדינה. ומדינה לא נכנעת לסחטנות.

הסרבנים של 2023 פגעו במדינה, בצה”ל ובביטחון אזרחי ישראל. והתועמלנים שלהם – ובראשם ניר דבורי – אחראים כמעט באותה מידה. אתם מנסים כעת לשכתב את ההיסטוריה. לא תצליחו".

עימות סוער בחדשות 12: "תן לדבר אלוהים אדירים"

עוד הוסיף קרעי: "ובכל זאת, בפעם האלף, לא תמצאו בדברים שאמרתי אז מילה על הטייסים. אמרתי ל״סרבנים״ כמאמר מרדכי לאסתר – עם ישראל יסתדר גם בלעדיכם – והוא אכן הסתדר. הם הודחו מהשירות ועם ישראל מנצח. כל קריאה לסרבנות, מכל גורם, ראויה לגינוי חד משמעי – גם אז וגם היום.

אני מברך את טייסי חיל האוויר, לוחמי צה”ל ומפקדיו – הפועלים במסירות ובגבורה יום ולילה. ואני מברך את העם שלנו, הגיבור, האמיץ, המבין, שמודע היטב לשקרים ולתעמולה של אנשים כמו ניר דבורי וכל אלו שעמדו עם הסרבנים ומנסים עכשיו לטהר את השרץ – לא נשכח, ולא נסלח".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

486
374
גל
29.06.25

אני לא ימנית אך צהל מחוץ לפוליטיקה ופעם ראשונה,שאני מסכימה עם כל מילה של קרעי. כל מי שתמך בסרבנות שיעשה חשבון נפש כי ב 7.10 היתה סרבנות!! ובת משפחה שלנו, סמב"צית בניר עוז נרצחה ביחד עם התצפיתניות כעבור כ 5 שעות מרגע שהתריעה וזה כי לא היה צבא וכולם יודעים למה לא היה צבא! דבורי אם אכן תמכת בסרבנות תתבייש! וזה,בלשון המעטה כי הדם על הידיים של הסרבנים ותומכיהם.

373
אפרת
29.06.25

ניר הדוב - דבורי עצבן .אין לו הדלפות מהקבינט ומצה"ל הוא מתשגע משפריץ לכל כיוון !!!!!!!!!,

1
יעקב
29.06.25

אפרתוש קרעי וגם את יכולים ללכת לקיבינימט

372
כילין
29.06.25

קרעי הקרוע עם שכל של צבוע לקקן טיפש וקטן שזכה בגו'ב במתמה! סתום את הפה טיפש קטן ,לא תגיע לקרסול של הטייסים או כל חייל אחר,המשך ללקק ולדבר שטויות,יבוא הזמן שתיזרק לרחובות