ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקר היום (חמישי) באימון של חטיבה 5 בצאלים. במהלך הביקור, קיבל נתניהו סקירה מהמפקדים אודות הכוחות המתאמנים, מאמץ הלמידה המבצעית ברצועת עזה בשבועות האחרונים, והגברת מוכנות הכוחות לקראת הרחבת התמרון.


נתניהו: "לקראת הפעולה העצימה שאנחנו עומדים לעשות"
נתניהו נאם ואמר: ״אני פה בבסיס צאלים. באתי לראות מקרוב את האיכות של החיילים שלנו, הגיבורים שלנו, לקראת הפעולה העצימה שאנחנו עומדים לעשות ברצועת-עזה".
ראש הממשלה המשיך: "אני ראיתי את התרגיל שלכם – עשיתם אותו מצוין. יש פה חיילי מילואים, מפקדי מילואים – הם עושים עבודה נהדרת. אנחנו נחושים להשיג שתי מטרות: אחת – להכריע את החמאס, לנצח את החמאס, לחסל את החמאס. הדבר השני, כמובן, במקביל – לשחרר את חטופינו".
נתניהו: "מטרה אחת – להשיג ניצחון גדול"
"אנחנו מציינים היום את יום השנה ה-53 של מבצע שחרור החטופים במטוס 'סבנה'. אני הייתי שם, נפצעתי שם" אמר נתניהו, "הרוח לא השתנתה – זו בדיוק אותה הרוח שאני רואה פה שמפעמת בין החיילים והמפקדים, ומאחדת את השורות במטרה אחת – להשיג ניצחון גדול. הניצחון הזה כולל גם את הכרעת החמאס, גם את שחרור חטופינו".

"הניצחון הזה הולך מעבר לזה" המשיך, "זה מקרין על כל האזור. עד היום שינינו את פני המזרח-תיכון. אנחנו הבאנו את חיזבאללה על הברכיים, חמאס – מתחת לברכיים, משטר אסד נפל. איראן גם הרגישה את נחת זרועינו. יש לנו עוד אתגרים, אבל יש לנו רוח חזקה, והרוח הזו מושגת על-ידי הצבא שלנו שמורכב גם מסדיר וגם ממילואימניקים.
המילואימניקים עושים עבודה פנטסטית. זה מפיל נטל גדול עליהם, על המשפחות שלהם, על הנשים והילדים, ובני הזוג לפעמים. ואנחנו נחושים לעזור להם, כי מגיע להם הכל. נתנו הרבה, אבל צריך לתת עוד – ואנחנו נעשה את זה. לחמאס אני אומר דבר אחד: הכללים בקרוב מאוד עומדים להשתנות – בזכותכם" סיכם.
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
Ddanx
עד עכשיו נתניהו מה עשה ? במקום להכנס בכוח לעזה מכל מקום שיש ירי לירות על מנת להרוג הזמ ו שלכו אותי פעמיים להשפט כי יריתי והרגתי ערבים עם נשק...
עד עכשיו נתניהו מה עשה ? במקום להכנס בכוח לעזה מכל מקום שיש ירי לירות על מנת להרוג הזמ ו שלכו אותי פעמיים להשפט כי יריתי והרגתי ערבים עם נשק שירו עלינו חברי היה צלף כל ירי שלו מחבל הרוג זה היה השנות השיבעים היום יש בצבא יות מעצורים משהיה לי בכל שרותי הצבאי עם ערבים בעיקר פלשתינים מוסתים חץיד רק פתרון אחד להרוג ולגרש שעזה כל הרצועה תהייה נקיה מפלשתינים גם מדינות ערב לא רוצות אותם מה הם מיצגים : רצח הרג אונס ושוד כל מה שרע בעולם לכן עדיף להפטר מהם כמה שיותר מהר
המשך 18:15 11.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרח מודאג
קשקשן אתה אשתך והבן שלך הורס את המדינה גנב ראש המוסד אומר שקיבלת מיליונים מקטר והכסף נמצא בבנקים בחול חתיכת מנוול גנב לך כבר
18:57 10.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלומית
קשקשן ויותר מזה- מושחת וחסר לב! החטופים נמקים בשבי והחיילים נהרגים. ביבי נתניהו, אתה הורס את המדינה!
18:53 10.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראלי אזרח מודאג
סמרטוטיהו מודיע שאנחנו נשנה סמרטוט רצפה אתה לך כבר מחיינו רוצח שכל דם ההרוגים על הידיים שלך לך כבר זבל
18:28 10.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורן 1
ביבי בא לראות את איכות החיילים. קודם שיעמוד מול מראה ויראה את האיכות הירודה יש לציין של המנהיג. החיילים שלנו הם הטופ שבטופ
18:02 10.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גולנצ'יק
תשמעו זה הישג, כמעט 600 ימי מלחמה וביבי הרופס איים על חמאס 34,231 פעמים. אפס זקן, יאללה צמות כבר יא פגט
17:55 10.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רותי
אתה והפה הגדול שלך. אף אחד בעולם לא מאמינים למילה שלך.
11:13 10.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
"פסע"
שמענו על זה...
19:28 08.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר