ח"כ גילה גמליאל (הליכוד) מותחת ביקורת חריפה מאוד בראיון עם קלמן ליבסקינד ברדיו גלי ישראל על התנהלות מפלגת הבית היהודי והצהרות ראשה נפתלי בנט כי יחזור בו מהמלצתו לנשיא המדינה על בנימין נתניהו להרכבת הממשלה.
זה פָּתֶטִי, זה ממש פָּתֶטִי" פתחה גמליאל את דבריה בהתייחס להצהרת בנט והוסיפה "על מי הוא (בנט) ימליץ, על בוז'י או על עצמו. כלומר, אני חושבת שקצת הדברים האלה יוצאים מכל פורפורציה ומהלכים כאלה עלולים להוביל אותנו לממשלת אחדות, בסופו של תהליך".
"יש היום הזדמנות ויש שעת כושר להוביל לממשלה לאומית וצריך לעשות הכל שזה מה שיצא לפועל אבל עם התנהגות כזאת כל אחד עלול לטפס על סולמות כל כך גבוהים שמהם יהיה קשה מאוד לרדת".
האזינו לדברים של גילה גמליאל ששודרו ברדיו גלי ישראל
[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2015/03/גילה-גמליאל_בנט.mp3]]]
מוקדם יותר הבוקר פרסמנו בסרוגים כי מפלגת 'הליכוד' ממשיכה להקשיח עמדות במשא ומתן הקואליציוני ואמש (שני) הבהירו גורמים במפלגה לשותפות הקואליציוניות כי ללא הגדלת מספר השרים הליכוד תיקח 12 תיקים וכל מה שיישאר לשאר המפלגות זה 6 תיקים בלבד, כך דווח אמש בערוץ 10.
על פי ההערכות, מלבד נסיונו לשכנע את ראשי המפלגות להסכים להגדיל את מספר השרים בממשלה, מעוניין נתניהו להעביר להם את המסר כי אם המצב הנוכחי יישאר על כנו ובממשלה הבאה יהיו 18 שרים בלבד, אזי יו"ר סיעת 'הבית היהודי', חברת הכנסת איילת שקד, וחברת הכנסת סופה לנדבר מ'ישראל ביתנו', לא תהיינה שרות.
ח"כ הטרי בצלאל סמוטריץ' לא שלל אפשרות שהבית היהודי לא תשב בממשלה: "אם פניו של ראש הממשלה לממשלת אחדות, וכדי להקים ממשלה כזאת הוא יצטרך לשלם למפלגת העבודה בהקפאת בנייה ובמדיניות שמאל אז אנחנו לא נשב בממשלה כזאת. לא נשב בממשלת שמאל גם אם למי שעומד בראשה קוראים ימין. הקמת הממשלה היא מאוד פשוטה ואנחנו מאוד רוצים להיות חלק ממנה, אך בסופו של דבר המפתח נמצא בידי ראש הממשלה והליכוד".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
יוסף
למה יש פה כל היום אך ורק ביקורת רעה על הבית היהודי? חצי מהכתבות פה זה דבר רעים על הבית היהודי.. זה ynet? בקיצור סרוגים תרגיעו
22:24 01.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל
איך דורשים מבנט להיות שפחה נרצעת של מפלגתם. נפתלי! אל תוותר על קווי היסוד!
06:11 01.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוישי
02:28 01.04.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דניאל
ואז כל האפשריות פתוחות. על עצמו עם יקבל הרבה מנדטים, על נתניהו (אולי כחלון או ליברמן) - מי שיעמד בתנאים של בנט או על אף אחד - יהיה ראש האופוזיציה.
13:03 31.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עם
יאללה לאופוזיציה. הליכוד פשט את הרגל. מפלגת מרכז עם ניצוצות לאומיים/לאומנים. כל המצביעים שברחו כמו שפנים מהבית היהודי.... עת לאכול את הדייסה שבישלתם. לא בטוח שבוז'י יותר גרוע...
יאללה לאופוזיציה. הליכוד פשט את הרגל. מפלגת מרכז עם ניצוצות לאומיים/לאומנים. כל המצביעים שברחו כמו שפנים מהבית היהודי.... עת לאכול את הדייסה שבישלתם. לא בטוח שבוז'י יותר גרוע מביבי.
המשך 12:59 31.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר