עם היוודע הבוקר (חמישי) הבשורה על לכתה של אחת הדמויות המשפיעות בפסקול המוזיקה קורין אלאל, אבל כבד בקרב המוזיקאים בישראל.
אלאל שהייתה חלוצה בתחום הרוק הנשי, חוקקה מהפכה של ממש ובלכתה הותירה את האומנים וחבריה הקרובים שבורים ורצוצים. מתחילת היום גל הספדים שוטף את הרשת, בין המנחמים: יהודית רביץ, דני סנדרסון, אורנה בנאי, גלי עטרי ועוד.
גם פוליטיקאים ואישי ציבור כמו; נשיא המדינה יצחק הרצוג, יאיר גולן ויאיר לפיד, ספדו את לכתה. "זן נדיר של כישרון ורגישות, בעלת תרומה ייחודית וכישרון למוזיקה הישראלית", כתב הרצוג בחשבון הטוויטר.
שעות לאחר מכן פרסם גם הזמר שלמה ארצי את תנחומיו, וכתב: "קורין אלאל הלכה לעולמה כמה עצוב לכולנו, אוהביה ומעריציה. על זה כתב הזמר דון מקלין: "היום בו המוזיקה מתה".
אי אפשר לדמיין את המוזיקה שלנו בלי קורין. שירים כמו "אנטארקטיקה", "ארץ קטנה עם שפם", ו"אין לי ארץ אחרת" ההמנוני. הפסקול הישראלי איבד היום יוצרת נהדרת ויחידה במינה, זן נדיר. יהי זכרה ברוך חיבוק למשפחה".
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
Lully
-KORIN - GREAT FAMINIST FAMOUS ISRAELI-MUSIC A ROCK&ROLL GIRL A BEAUTIFULL WOMEN INSIDE-OUTSIDE LLLLOVE = FULL OF LIVE-LOVE-LIFE WITH THE HUMAN-BEEN ALL OVER OUR HUGE WORLD
12:04 19.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אופיר
נכס צאן ברזל של המוזיקה הישראלית. מחלוצות הרוק הישראלי. יהי זיכרה ברוך
10:49 18.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
כנ"ל לגבי הגברת ז"ל בבקשה לא לנכס לעצמך ולגברת את המוזיקה
21:07 14.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איזה שטויות
ממש כבוד גדול כל השטויות האלה חבל שיהודיה נפטרה נקווה שעשתה מספיק מעשים טובים שיעזרו לה בעולם האמת
17:48 14.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי רון
מחלוצות הרוק הישראלי. חותם אומנותי שהושרש בהוויה ההישאלית . זן נדיר
21:51 13.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הציוני
ת.נ.צ.ב.ה
06:43 13.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אמיר
אחלה שלמה איש של כל העם .שמאל ימין
17:35 12.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לכל אחד יש תחליף גם לקורין
המוזיקה היא נצחית תמשך תמיד
17:22 12.12.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר