חדשות בריאות

הלל יפה: 6 פצועים, 2 במצב קשה נכנסו לחדר ניתוח

ד"ר ג'לאל אשקר מהלל יפה עדכן במצב הפצועים: 2 מהם בחדר ניתוח עם פגיעות משולבות. 2 מטופלים במחלקה בעקבות פציעות בפלג הגוף העליון, ו-2 פצועים באבחון

פיגוע הדקירה בחדדרה. מנהל המחלקה לרפואה דחופה בבית החולים "הלל יפה", ד"ר ג'לאל אשקר, מעדכן על מצב הפצועים בפיגוע הדקירה בחדרה.

עדכון מצב פצועים הלל יפה

הגיעו למחלקה לרפואה דחופה, לחדר טראומה, 6 פצועים, בדרגות שונות. 2 מהם בחדר ניתוח עם פגיעות משולבות. 2 מטופלים במחלקה בעקבות פציעות בפלג הגוף העליון, ו-2 פצועים באבחון ב-CT ולאחר מכן נמשיך על המשך הטיפול.

משפחתו של אחד הפצועים מהפיגוע בחדרה מבקשת להתפלל לרפואתו: הרב רפאל מרדכי בן שרה. אל נא רפא נא לו.

חובש בכיר מיחידת האופנועים של מד״א ויקי קלי סיפר: "מדובר על אירוע מורכב שמתפרש על מספר זירות, יצאנו בכוחות מד"א גדולים מאוד וסרקנו את הזירות בהן דווח למוקד מד"א על נפגעים וטיפלנו במספר פצועים במצבי פציעה שונים, חלקם במצב קשה. הענקנו להם טיפולים רפואיים מצילי חיים והחלנו לפנות אותם לבית החולים הלל יפה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
יעהב
09.10.24

ומה נושים הבנים של ביבי זה כולם יודעים החיילים הפצועים החללים נלחמים למען המדינה והמשפחות והבנים של ביבי נלחמים שינאת העם

הצטרפו אלינו