קיץ 2024 מאתגר מאוד את ההורים. המלחמה עדיין פה, החטופים עדיין שם, הצפון מופגז, ובכל האווירה הכללית אין כוח לכלום. אולי בגלל זה השנה החליטו בגן הבוטני בירושלים, ללכת על אירוע של שלו יותר ולהקים את wonder park – באווירת רוגע ואסקפיזם.

הגן הבוטני נמצא בקצה של קמפוס גבעת רם של האוניברסיטה העברית בירושלים, ומכיל אלפי סוגים של צמחים – שווה לבקר בו כל השנה, אבל בשעות הערב כשהשמש מתחבאת מאחורי הרכס של בית וגן, יורדת קרירות ירושלמית על הגן, מצרך חשוב למי שמגיע מהשפלה או ממישור החוף הלחים. עם פתיחת כביש 16, נמצא הגן 3 דקות נסיעה מהכניסה לירושלים.

בכל שנה מופעלת בגן אטרקציה בחופש, והשנה הלכו על אווירה קסומה. עם הכניסה לגן, מקבלת את הפנים של המבקרים נגנית נבל מחופשת לבובה, ואפשר לשבת על הדשא ולשמוע את השלווה בפריטות שלה. בהמשך ישנן מספר הפעלות לילדים וקצת למבוגרים, בהן פינת יצירה, צילום תמונה משפחתית מתוך סרט מצויר עם 'פסל חי' ועמדת תלת ממד.

מופע אקרובטיקה לכל המשפחה

עיקר החוויה הוא מופע אקרובטיקה, שמיועד לכל המשפחה, ונהנו ממנו גם ילדים קטנים וגם נוער מבוגר. הקונספט הכללי הוא חוקר טבע המגיע ליער ונתקל בתופעות של זחלים, עיגולים ופרפרים, אותם מגלמים צוות אקרובטים מנוסה. המופע מסתיים בהפיכת גולם לפרפר שסוחט "וואו" אדיר מכל הצופים.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

מופע Wonder Park בגן הבוטני

המופע נמשך 40 דקות, ומתקיים כל שעה וחצי. לאחר המופע ניתן להמשיך בסיור בגן עם התחנות הקבועות הקיימות או לשבת לאכול בעמדות פודטראקס בתשלום (שימו לב לכשרות). שימו לב למחירים במועדוני ההנחות השונים.

נגנית הנבל בכניסה לגן הבוטני
הגולם הופך לפרפר בסיום מופע האקרובטיקה