חדשות

פענוח הרצח בבר נוער: המתנדב אנס נער; בני המשפחה יצאו לנקום

הותרו לפרסום פרטים על הרצח בברנוער. המתנדב במועדון אנס נער מבולבל שהגיע למועדון. אחיו של הנער יצאו לנקום וירו בבאי המועדון. המשטרה גייסה עד מדינה שהפליל את הרוצחים ובכך פוענח הרצח

פענוח הרצח בבר נוער: המתנדב אנס נער; בני המשפחה יצאו לנקום
צילום: אחד החשודים מובא להארכת מעצר (פלאש90)

הותר לפרסום פרטים על פענוח הרצח במועדון הברנוער בתל אביב לפני ארבע שנים.

בשבוע שעבר פרסמנו ב'סרוגים' כי המשטרה עצרה ארבעה חשודים במעורבות לרצח במועדון החד-מיני 'ברנוער' בתל אביב, לפני ארבע שנים. ניר כץ (27) וליז טורבישי (16) נרצחו בעת שמתנקש נכנס למועדון וירה בנוכחים.

היום הותר לפרסום כי שלושה מבין העצורים חשודים במעורבות ברצח, כשאחד מהם הוא הרוצח. ובנוסף אליהם נעצר בכיר בקהילה "הגאה" הקשור גם הוא בעקיפין לרצח. שמותיהם של כל העצורים עדיין אסורים לפרסום.

על פי המשטרה, אנס "הבכיר" את אחד הנערים שהיה בבר נוער בעת שהיה בן 15 (כיום בן 20). הקטין סיפר על מה שקרה לו לבני משפחתו ואלה יצאו למסע נקמה שקדמו לו תצפיות על המועדון.

באותו ליל רצח לא היה 'המדריך' במועדון, אך המתנקשים ירו לכל עבר ורצחו שני נערים ופצעו נוספים.

● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

קצה החוט בפרשה הגיע בעקבות סגירת עסקת 'עד מדינה' עם אסיר שהפליל לפני מספר חודשים את המוערבים ברצח.

בחודשים האחרונים הסתובב אותו 'עד מדינה' בקרבת הרוצחים כשהוא מצויד במכשירי הקלטה, כשכל אותו הזמן המשטרה עוקבת אחריהם, עד למעצרם בשבוע שעבר.

חקירת הרצח בברנוער הייתה אחת המרכזיות של המשטרה בארבע השנים האחרונות והושקעה בה מאמצים רבים. זוהי חקירת 'דגל' של המשטרה שכעת הותרו פרטים מרכזיים לפרסום.

תגובות

6
6
''חסוי5''
10.06.13

טוב שהיה וטוב שנגמר ויפה שעה אחת קודם והמבין יבין

5
אהרון
10.06.13

הרבה מרכאות יש פה בכתבה לא ככ הבנתי למה יש מרכאות סביב המילים "דגל" ו"עד מדינה"- או שגם זה לא בסדר? לפחות ברורה האידאולוגיה. בהצלחה לכם חברים

4
גיל
11.06.13

אנס נקרא בכיר כמו שקודם אנס נקרא נשיא השתגעתם ???