פרופ' אמיר חצרוני הגיב היום (רביעי) לפסק הדין של בית המשפט העליון המחייב אותו בהוצאות של עשרות אלפי שקלים ודוחה את תביעתו כי פייסבוק תשיב את חשבונו שהושבת. בתגובה שמסר חצרוני לאתר סרוגים, הוא אומר כי הטעות הגדולה שלו הייתה שלא פנה עם התביעה לבית הדין הבינלאומי לפושעי מלחמה בהאג.
לדברי חצרוני, "אני אנטי-ציוני בהשקפתי. אפשר להוסיף שאני לא מת על הדת היהודית שנראית לי אכזרית ולא נחמדה. קיומה של מדינת ישראל במתכונתה הנוכחית היודו-פשיסטית מצער אותי מאוד; כל כך מצער – שלא רק שאני לא בוכה כאשר חייל כובש נהרג בעת "מילוי תפקידו" – אני אפילו מחייך כמו בתמונה המפורסמת שלי מהר הרצל".
"זה לא פופולארי, אבל זה חוקי למהדרין מן המהדרין. לפחות עד שבן גביר יוציא את החיוך בבית קברות מחוץ לחוק. גם בית המשפט העליון – שלא הסתיר לרגע עד כמה הוא נגעל מעמדותיי – והגועל הדדי, אם מישהו חשב אחרת – לא פסק שיש משהו פלילי בפוסטים שפרסמתי".
לדברי חצרוני, בית המשפט העליון "מצא שלל נימוקים טכניים שמרניים לפנתיאון מדוע לא לחייב את פייסבוק לאפשר לי להביע את עמדותיי. לטעמו של בית המשפט העליון – זה לגיטימי להשתיק אותי לנצח-נצחים. לפחות, הם הוכיחו שלא שווה להתחנף לדיקטטור בתקווה להמתקת העונש".
חצרוני חתם את תגובתו במילים הבאות: "האמנתי בתמימותי ששופטים יהודים ציוניים יפסקו בהתאם לדמוקרטיה. הטעות הגדולה שעשיתי הייתה לנהל את התביעה בישראל ולא בבית הדין הבינלאומי לפושעי מלחמה בהאג".
מה דעתך בנושא?
113 תגובות
8 דיונים
אני
קומיקאי עם בדיחות עצובות ...
11:24 21.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מגדלית
מי אתה חצרוני נגד מדינת ישראל האן זרע אביך שילד אותך שייך לכת נוצרית צלבן חזיר שכמוך
19:30 20.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עוזי חן
לדעתי לא בית מישפט היה צריך לטפל בו... בית חולי נפש במחלקה סגורה!
10:38 19.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ימי המבול. תרתי משמע, משבר אקלים
כיהודי מזרחי מסורתי ציוני אני מתחיל להבין יותר ויותר קולות ודעות כאלה. העם בחר כנסת מעולם הפשע. זה אנחנו? ככה נגדל פה את ילדינו?
07:28 18.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נעמה
צריך להעלות אותו לתלייה את החצרוני לעשות בו לינץ
00:32 18.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירון
למה אבא שלא לא שם קנדום
22:53 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירון
עלוב נפש טעות גנטית זבל ממוחזר
22:49 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוני
ב2 דקות בערוץ 14 הסברת לנו את ההתנהגות ההזוייה שלך.. ילד מסכן שלא זכה לפרסום ועושה הכל כדי לקבל אותו.
16:30 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוני
שמאלני שלא רק גאה אלה מראה את הפרצוף של הרבה מהשמאל.. פשוט אנטישמים ואנטי דת .. כמה טוב שאתם מיעוט ונשמח לשמוע שעברתם דירה .. יש מבצעים בעזה. חחח
16:29 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמאלני גאה
חצרוני - אתה ענק - מחזק את ידיך מקווה שתצליח בדרכך אל הצדק
12:34 17.12.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר