ברוך דיין האמת. בגיל 94 הלך לעולמו נשיא מועצת חכמי התורה של ש"ס הרב שמעון בעדני זצ"ל.
הרב בעדני נולד בחדרה בשנת 1928, להורים שעלו מתימן בתחילת שנות העשרים של המאה הקודמת. הוא למד בישיבת חרדיות ליטאיות, נובהרדוק בחדרה ובירושלים, והיה מתלמידיו של הרב שך. בהמשך עבר לישיבת פורת יוסף ולמד אצל הרב עזרא עטייה.

הוא שימש כר"מ וכאחד מראשי ישיבת פורת יוסף יחד עם הרב ציון כהן והרב שלום כהן לימים ראש הישיבה ונשיא מועצת חכמי התורה של ש"ס אחרי הרב עובדיה יוסף. לאחר כמה שנים עבר מירושלים לבני ברק, וחזר ללמוד בחברותא עם הרב שך.

בשנות השבעים, מונה לראש "מועצת חכמי התורה של בני ברק", לצד הרב מאיר מאזוז, הרב שלמה מחפוד, הרב מסעוד בן שמעון והרב מיכאל פחימא. המועצה פעלה בענייני מוסדות הספרדים בבני ברק. עם הקמת ש"ס בשנת 1984 נבחר כחבר מועצת חכמי התורה של המפלגה.

עם פטירת הרב שלום כהן, הוכתר הרב בעדני באופן לא רשמי לנשיא מועצת חכמי התורה של ש"ס. בחודשים האחרונים הלכה בריאותו והתרופפה והוא אושפז מספר פעמים. בחודשיים האחרונים אושפז בבית החולים מעייני הישועה.
תגובות
איפה מקבלים החזר למי שבזבז זמן בתפילות?
אני מבין שאתה מקבל דיווח ישיר מריבונט של עויייילם.
אני אתן לך אם אתה רוצה אני יחזיר לך 30 אגורת כי זה מה שהתפילות שלך שוות. בעזרת השם ששנינו נחזור בתשובה שלימה.
אחי, אנחנו לא יודעים מה הרצונות של הקב"ה אבל תהיה בטוח שהתפילות האלו לא היו לסתם...
המומה מהתגובה של לאן הולכים התפילות. מתי תבינו שרב גדול הולך לעולמו זה מציל אותך ואת כול עם ישראל מצרה גדולה שהיתה אמורה להגיע. אף תפילה לא הולכת לריק.
אולי תתנצרי וזהו הנוצרים הם שיסדו את הרעיון שישו מת בעבור חטאי האחרים
הלך כי הגיע זמנו. הרבה צעירים הולכים לפני זמנם. עליהם כואב.