טעים להכיר: מאפינס קישואים טבעוני - סרוגים

טעים להכיר: מאפינס קישואים טבעוני

מחפשים מתכון טעים ובריא למאפינס שגם ילדים יאהבו? נישנוש בריא לארוחת ביניים? המתכון הבא הוא בשבילכם: מאפינס קישואים קל להכנה ובריא במיוחד

author-image
טעים להכיר: מאפינס קישואים טבעוני
  (צילום: שירן כהן שי)

מחפשים מתכון מרענן, טעים וגם בריא? קבלו מתכון למאפינס קישואים אישי, עשיר בטעמים, רך ונימוח בפה.

מצרכים:

תבנית מאפינס עד קוטר 5 ס״מ ליחידה
3 קישואים גדולים
1 בצל גדול
1 גבעול כרישה
1/2 כוס קמח כוסמין/ קינואה
1/2 כוס מים
1/3 כוס שמן זרעי ענבים
2 ביצים טרופות (טבעוניים יוכלו להמיר ב-6 כפות צ׳יה שהושרו למשך חצי שעה בכוס מים)
1 כף אבקת מרק טבעית טבעונית
1 כפית מלח הימאליה ורוד
3/4 כפית פלפל שחור
מאנג׳טים למאפינס

אופן ההכנה:

חממו תנור ל 180 מעלות. גרדו לתוך קערה בפומפיה את הקישואים והבצל והניחו במסננת, כך שתסננו את הנוזלים. קצצו לטבעות את 2/3 התחתונים של הכרישה (בחלק הירוק, לא נשתמש).

הוסיפו את הביצים הטרופות, המים והשמן וערבבו היטב. הוסיפו את הקמח ואבקת המרק וערבבו היטב. הכניסו את המאנג׳טים לשקעים ומזגו לתוכם את התערובת. הכניסו לאפיה ל45 דקות.‍

המאפינס במיטבם בטמפרטורת החדר ביום ההכנה ויום לאחריו, ניתן להקפיא אותם בקופסא סגורה עד חודש.


המתכון באדיבות מורן שטרום – נטורפתית מוסמכת והמותג חברת אורגניקזון, מאנג'טים If You Care.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו